מכבי תל אביב הודיעה היום (רביעי) באופן רשמי על החתמתו של הרכז הליטאי רוקאס יוקובאיטיס ועשתה צעד גדול לעבר השלמת הסגל לעונת 2024/25. לאחר צירופו של הרכז, שייכנס לנעליו של לורנזו בראון, יתפנו בקבוצה להשלמת המשבצת האחרונה שנותרה פתוחה - עמדת הפורוורד הפותח, אותה מילא בהצלחה יתרה בשנתיים האחרונות בונזי קולסון שעזב.
המועמד המועדף של הצהובים לעמדה זו היה הפורוורד האמריקאי קולין מלקולם מפאריז באסקט אך המגעים נעצרו לפני מספר ימים וכרגע הגעתו להיכל בספק. במקביל להחתמת פורוורד, הגיעו במועדון לסיכום גם עם הגארד האמריקאי דריל מייקון שצפוי להצטרף בקרוב לצהובים.
בגזרת הישראלים צפויים במועדון להודיע בקרוב על הארכת חוזיהם של רפי מנקו וג׳ייק כהן כאשר מגעים מתקדמים מתנהלים גם מול תמיר בלאט במטרה להאריך את חוזהו בשנתיים נוספות. רומן סורקין חתם על חוזהו וימשיך.

