"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

כוננות דרבי: מאות שוטרים ומאבטחים ישמרו על הסדר בחצי גמר גביע ווינר

מפיקים לקחים מהכדורגל: 170 שוטרים ו-200 מאבטחים יוצבו בהיכל קבוצת שלמה בהתמודדות בין מכבי להפועל תל אביב • כל באי המשחק ייבדקו במגנומטרים בכניסה

,עודכן
0השמעה
הדרבי התל-אביבי האחרון בהיכל קבוצת שלמה. הפעם ייראה אחרת?. צילום: אלן שיבר
מכבי תל אביב והפועל תל אביב ייפגשו מחר (חמישי) בהיכל קבוצת שלמה לדרבי הראשון של העונה במסגרת חצי גמר גביע ווינר.
כחלק מאירועי השבוע החולף בדרבי התל-אביבי בכדורגל ומחשש לתקריות ואירועי אלימות יוצבו ברחבי ההיכל 170 שוטרים ו-200 מאבטחים במטרה לשמור על הסדר הציבורי במקום ובטיחות הקהלים משני הצדדים.
בנוסף, כ-88 אוהדים אשר הורחקו על ידי בית המשפט בעקבות אירועי הדרבי אמש לא יוכלו להגיע למשחק. כל באי המשחק ייבדקו במגנומטרים בכניסה כאשר כל קבוצה קיבלה לרשותה הקצאה של 1,375 כרטיסים.
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

חיובים - פודקאסט הכדורסל של "ישראל היום" - פרק 50

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר