23:15 - אליעד טל קרוב לסיכום בעירוני נהריה
אליעד טל קרוב לסיכום בעירוני נהריה. הפורוורד ששיחק בעונה החולפת בהפועל רמת גן גבעתיים והעמיד ממוצעים של 12.1 נקודות ו-7.0 כדורים חוזרים צפוי להצטרף לקבוצה הצפונית, כך נודע ל"ישראל היום".
22:00 - ג'רל מרטין בדרך לז'לגיריס?
לאחר החלטת הצהובים המסתמנת לא להמשיך עם ג'רל מרטין, היעד הבא של השחקן עשוי להיות ז'לגיריס קובנה הליטאית שבוחנת את האפשרות לצרף את השחקן, כך נודע ל"ישראל היום".
אלופת ליטא חיפשה בשבועות האחרונים חיזוק לעמדה מספר 4 לאחר שנפרדה מאקילה פולונארה, וניהלה מגעים מתקדמים עם הפורוורד האמריקאי בריידי מונק. בעוד האחרון שיחק בימים באחרונים בליגת הקיץ והמתין על מנת למצות קודם לכן אופציות מה-NBA, אופציות מרטין עלתה ונשקלה למקרה והעסקה עם מונק לא תצא לפועל.
15:00 - אביב ארונוב חתם בהפועל גליל עליון
הכדורסלן אביב ארונוב (15, 1.94) שנחשב לאחד הכשרונות הגדולים לגילו, חתם על חוזה ארוך טווח עם הפועל גליל עליון והחל מהעונה הקרובה יהיה שחקן בקבוצת הנוער ובקבוצת הבוגרים של המועדון, כך נודע ל"ישראל היום".
