ממשיכה במומנטום: הפועל ירושלים גברה על עירוני נס ציונה
החבורה של אלכסנדר דז'יקיץ' צימצמה את המרחק מהמקום השני, אחרי 75:82 בחוץ על הקבוצה מהשפלה • בראשון: קלאסיקו בפיס ארנה
,עודכן
0השמעה
הפועל ירושלים המשיכה במומנטום הנפלא שלה ויצאה הערב (רביעי) מאולם לב המושבה עם ניצחון חוץ חשוב על עירוני נס ציונה 75:82, שמשאיר לאדומים אפשרות לסיים במקום השני בסיום משחקי הבית העליון.
המשחק אופיין בריצות כאשר הירושלמים ברחו מספר פעמים ליתרון דו ספרתי כבר במהלך המחצית הראשונה אך הכתומים בהובלת די. ג׳יי קופר וטיילר ביי הפגינו אופי, חזרו למשחק וכפו מחצית השנייה צמודה.
בהיעדרם של ליוואי רנדולף וזאק הנקינס שקיבלו מנוחה ולא נרשמו להתמודדות, קיבל אלכסנדר דז׳יקיץ׳ תפוקה מספידי סמית׳, איתי שגב וסים סנדר ונה שהשלימו את החסר.
לאחר דקות צמודות יצאו הירושלמים לריצת 4:12 בתחילת הרבע הרביעי ועלו ליתרון של 13 נקודות. קופר הצליח להחזיר את חבריו למשחק וצימק את ההפרש ל-4 נקודות בלבד חצי דקה לסיום, אך איבוד כדור קריטי של רוני הראל חתם את הגולל על מהפך כתום.
עבור שתי הקבוצות מדובר היה בניסוי כלים מסקרן לקראת הפלייאוף, אז יכולות להיפגש השתיים בשלב רבע גמר הפלייאוף.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו