בגיל 38: כוכב היורוליג לשעבר חוזר מפרישה

גוסטבו איון, שנבחר פעמיים לחמישייה השנייה של המפעל במדי ריאל מדריד, הודיע כי הוא שב לשחק בצורה מקצוענית בליגה המקסיקנית • פרש באוגוסט האחרון, אחרי משחק בנבחרת  

גוסטבו איון נגד מכבי ת"א, צילום: EPA

גוסטבו איון, הסנטר המקסיקני שכיכב בעבר במדי ריאל מדריד ביורוליג, הודיע היום (חמישי) בגיל 38 כי הוא החליט לחזור לשחק כדורסל מקצועני.

איון חתם על חוזה בקבוצת "דה מצלאן" מצפון מקסיקו, בה החל את הקריירה המקצועית שלו לפני שעזב את המדינה. בחודש אוגוסט האחרון, אחרי משחק עם הנבחרת הלאומית, הוא הודיע על פרישה באופן רשמי.

איון, שזכור לאוהדים הישראלים בעיקר בזכות הקדנציה שלו בספרד, שיחק גם בזניט ובטנריפה, ויש לו גם עבר ב-NBA. הוא נבחר פעמיים לחמישייה השנייה של היורוליג, וזכה בשתי אליפויות אירופה עם ריאל.

על ההחלטה לפרוש הוא סיפר אז: "לאורך הקריירה שלי למדתי לשים לב לגוף שלי, מתי אני יכול לעשות דברים טוב ומתי לא. לוקח לי יותר מ-24 שעות להתאושש אחרי משחק, אני פורש באופן מלא וברמת כדורסל טובה".

 

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

 

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר