סגירת החלון בכדורסל: מעברים בגזרת הליגיונרים

יונתן רבינוביץ' עבר מוולס לקלוסטרנויבורג באוסטריה • יוגב לוי ישחק בקבוצת הבת של וורצבורג הגרמנית ואיתי פדלון חזר לישראל • "ישראל היום" עם העדכונים של הרגע האחרון

רבינוביץ'. בדרך ליעד מעניין, צילום: יעל אמסילי, מנהלת הליגה הלאומית

במקביל לסגירת החלון בכדורגל האירופי, גם בחלק מליגות הכדורסל באירופה הסתיים מועד ההעברות.

סגירת החלון הביאה לכמה תזוזות בגזרת הליגיונרים שלנו ו"ישראל היום" מביא את כל העסקאות של הרגע האחרון.

יונתן רבינוביץ', שחקנה לשעבר של הפועל ת"א, עבר ביום ההעברות האחרון באוסטריה מוולס לקלוסטרנויבורג.

רבינוביץ', המחזיק בדרכון אוסטרי ונחשב למקומי, שיחק בוולס כרכז ראשון ורשם העונה 4.3 נקודות, 3.5 אסיסטים ו-2.4 ריבאונדים למשחק תוך שהוא עוזר לקבוצה לתפוס את המקום השלישי בטבלה.

ליגיונר אחר, הסנטר יוגב לוי - אחיו של גלעד לוי מהפועל ירושלים, עבר מ-TTL באמברג לקבוצה השנייה של סנט אוליבר-וורצבורג בגרמניה.

יוגב לוי. מטייל בליגה הגרמנית,

קבוצתו החדשה של לוי, אקס מכבי אשדוד ואיילות, משחקת בליגה השלישית במדינה, והשחקן יהיה זר נוסף בקבוצת האם מהליגה הראשונה בגרמניה במקרה של פציעה.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

איתי פדלון שהחל את העונה בליגה האוסטרית השנייה והעמיד ממוצעים של 13 נקודות, 3.5 אסיסטים ו-2.5 ריבאונדים למשחק, חזר לארץ והצטרף להפועל כפר סבא מהליגה הארצית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר