הפועל חולון ניצחה את איגוקאה 80:91 והעפילה לשלב הבא של ליגת האלופות

זה כבר הפך למסורת • השחקנים של גיא גודס עשו את המוטל עליהם ועלו ל-16 הגדולות של ליגת האלופות של פיב"א אחרי ניצחון 0:2 בשלב הפליי אין • בשלב הבא ייפגשו את הפועל ירושלים ושטרסבורג

ג'ו רגלנד. עוד משחק מצוין, צילום: פיב"א האתר הרשמי

הפועל חולון השלימה את המשימה: הקבוצה שהגיעה בעונה שעברה לפיינל פור של ליגת האלופות של פיב"א, ממשיכה לקוות לדרך דומה העונה אחרי שעברה את איגוקאה הבוסנית בשלב הפליי אין ועלתה לטופ 16 של המפעל. חולון, שניצחה בארץ 79:103 סגרה את הסדרה עם ניצחון הערב (שלישי) בבוסניה שהסתיים בתוצאה 80:91.

זה לא היה קל כמעט שלושה רבעים. אז המשחק היה שקול כשחולון איבדה לא מעט כדורים והשאירה לא מעט נקודות על קו העונשין, אבל ברבע האחרון זה היה סיפור אחר. ההגנה השתפרה מצד אחד ומצד שני היתרון האיכותי של חולון בא לידי ביטוי.

גיא גודס. חולון המשלימה את המשיבה, צילום: פיב"א האתר הרשמי

כריס ג׳ונסון הביא את כל הניסיון, פרדריק בורדיון נתן תרומה גדולה מהספסל  (5 שלשות) וג׳ו רגלנד מסיים משחק מצוין, למרות 8 איבודים. המנהיג של חולון סיים עם דאבל דאבל של 20 נקודות ו-13 אסיסטים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בטופ 16 השחקנים של גיא גודס ישחקו בבית אחד עם הפועל ירושלים, שטרסבורג ועם המנצחת בשבוע הבא במשחק בין דיז׳ון לפרישטרי.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר