"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.
מאמן הפועל תל אביב סיכם את הניצחון על בני הרצליה ששלח את האדומים לחצי גמר גביע ווינר: ״מאוד שמח מההגנה שהצגנו במחצית השנייה, קיבלנו תפוקה טובה מאוד מחמשת הזרים לצד הישראלים״
מאמן הפועל תל אביב, דני פרנקו, סיכם את המשחק: ״אני מאוד שמח על הניצחון ועל איך ששמרו במחצית השנייה. ההגנה זה משהו שנראה אותו לאורך העונה. הפיזיות והאינטנסיביות שאנחנו רוצים להציג עדיין לא שם, נקווה שהיריבות ידחפו אותו לזה שבוע אחר שבוע״.
״היו לנו היום המון עליות וירידות וזה דבר טבעי שמאפיין קבוצות בתחילת העונה. אני שמח שידענו להתעשת ולחזור טובים יותר גם שהיינו בדקות פחות טובות. קיבלנו תקופה מאוד היום מחמשת הזרים שלנו לצד הישראלים שהיינו טובים מאוד״.
פרנקו הוסיף: ״עשינו כמה עצירות בהגנה שנתנו לנו את ההפרש ועליו שמרו בסיום. יש הייפ גדול וצפיות סביב הקבוצה לאורך הקרובה, אני שמח שיש התרגשות מסביב והשחקנים גרמו לקהל להאמין בהם. חשוב לשמור על פרופרציות, להיות הגיוניים. אנחנו עוד ננצח ומשחקים ונפסיד משחקים, צריך לשמור על הביחד״.
מאמן בני הרצליה, אורן אהרוני, סיכם: ״אני חושב שבשלב מסוים העומק והאגרסיביות של הפועל תל אביב השפיעו והכריעו את המשחק לטובתם. היו חלקים די טובים שלנו במשחק בהם שיחקו כמו שאנחנו רוצים לשחק״.
אהרוני הוסיף: ״אנחנו צריכים לעשות את הדברים יותר טוב. מה אני לוקח מהמשחק? אני לא אוהב לקחת דברים חיובים אחרי הפסדים. השילוב בין רוברט קרטר למוריס קמפ? עבד יפה מאוד היום ואני בטוח שאחרי עוד קצת אימונים יעבוד טוב יותר״.