"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

חילופי משמרות: ג׳ונסון צפוי להתמנות לקפטן חולון, שגב בהפועל ירושלים

פרסום ראשון: הפורוורד האמריקני הוותיק של האלופה, ייכנס לנעליו של גיא פניני • הסנטר הישראלי יחליף את אדם אריאל בבירה

,עודכן
0השמעה
כריס ג'ונסון. המחליף של פניני, צילום: דני מרון
חילופי משמרות באלופה.

הפורוורד האמריקני הוותיק, שהיה אחד מעוגני האליפות בעונה החולפת ויתחיל בקרוב את עונתו השלישית במדי הסגולים, מוערך מאוד על ידי אנשי המועדון וצפוי לקבל את המינוי.

הפועל ירושלים.

הסנטר הוותיק, שמוערך מאוד על ידי אנשי המועדון והקהל בארנה, יחל בקרוב את עונתו השנייה בבירה ויהיה למעשה לשחקן הוותיק ביותר בסגל הירושלמי המחודש.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
איתי שגב. יחל בקרוב את עונתו השנייה בבירה,צילום: אורן בן חקון
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר