"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ברח למכבי ת"א: טי ג'יי ליף סיכם בליגה הסינית

הפורוורד בן ה-25 (2.08 מ') שמחזיק באזרחות ישראלית וניהל מו"מ מתקדם עם הצהובים, יחזור לסין ויחתום בקבוצת בייג'ינג דאקס תמורת חוזה גבוה

,עודכן
0השמעה
טי ג'יי ליף במדי אינדיאנה, צילום: AP

ברח להם:טי ג'יי ליף סיכם את תנאיו בקבוצת בייג'ינג דאקס מהליגה הסינית ולא יחתום בשורות הצהובים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

כזכור, השחקן בן ה-25 (2.08 מ') שמחזיק באזרחות ישראלית, כבר ניהל משא ומתן מתקדם עם הצהובים, אך כפישפורסם ב"ישראל היום", בשלב מסוים של המגעים התעוררו קשיים וליף החליט לסגת מהעסקה ולא להגיע לתל אביב. כעת הוא חוזר לליגה הסינית שבה כיכב בעונה שעברה, וצפוי לקבל שכר גבוה משמעותית לעומת ההצעה של מכבי ת"א.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר