"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
המינהלת בודקת אפשרות לשדר עצמאית את משחקי הליגה
לאחר ששום גוף שידור לא עמד בתנאי המכרז ולאור הצלחת השידורים בחו"ל, נציגי המינהלת מנהלים מגעים עם כמה חברות הפקה במטרה לבחון את האפשרות לשדר את המשחקים
מי תשדר את משחקי ליגת העל בעונה הבאה?| צילום: אלן שיבר

המינהלת בודקת אפשרות לשדר עצמאית את משחקי הליגה

לאחר ששום גוף שידור לא עמד בתנאי המכרז ולאור הצלחת השידורים בחו"ל, נציגי המינהלת מנהלים מגעים עם כמה חברות הפקה במטרה לבחון את האפשרות לשדר את המשחקים

,עודכן
0השמעה

מינהלת הליגה בודקת בשבועות האחרונים את האפשרות לשדר עצמאית את משחקי הליגה ולא למכור את זכויות השידור לאחד מגופי השידור הרגילים כפי שהיה נהוג כל השנים.

החוזה עם ערוץ הספורט הסתיים בסיום העונה האחרונה, ומתברר כי אף גוף שידור לא עמד עד כה בתנאי המכרז שהוציאה המינהלת. כתוצאה מכך מנהלים נציגי מטעם המינהלת מגעים מול חברות הפקה וגופי שידור ובודקים את העלויות ואת הלוגיסטיקה הכרוכה בשידור עצמאי של המשחקים.

בשנים האחרונות הליגה משדרת את המשחקים לחו"ל בהצלחה רבה, ולכן נבדקת האפשרות לעשות זאת גם בשידורים בישראל. אם אכן תחליט המינהלת לשדר את המשחקים בעצמה, היא גם תפיק תכנים כמו ראיונות, כתבות מגזין ועוד אודות המשחקים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בישיבת האקזקוטיבה שמתכנסת היום (רביעי) דנים הנוכחים בין השאר בסוגיה הזו. יש לציין שהבדיקות בנושא לא סותמות את הגולל על האפשרות שאחד מגופי השידור, כגון ערוץ הספורט, כן יגיש הצעה משודרגת שעומדת בתנאי המכרז ויקנה את זכויות השידור לשנים הקרובות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו