אבל גדול נפל היום (שני) על מאמן מכבי חיפה, ברק בכר, כאשר אחיו זוהר ז"ל, נפטר ממחלה קשה. בעקבות זאת, בכר לא יעמוד על הקווים במשחק הערב (שני, 20:30) מול מכבי ת"א ואת מקומו ימלא עוזרו, גיא צרפתי.
בימים האחרונים חלה החמרה מהירה במצבו של האח, עד שנפטר מהמחלה בגיל 53 בלבד. ברק בכר נמצא כעת לצד משפחתו, כאשר לאחר ההלוויה, תתקיים השבעה בבית המשפחה.
השחקנים נמצאים בבית מלון בת"א ועודכנו במצב. נשיא המועדון, יעקב שחר, הגיע אליהם כדי לשהות לצידם ולשוחח עימם לקראת המשחק. בינתיים, שאר חברי הצוות המקצועי, המשיכו בהכנות כרגיל, כולל האסיפות והשיחות, לבקשתו של בכר.
השחקנים קיבלו את הבשורה בצורה לא פשוטה, בעיקר בשל החיבור שלהם עם מאמנם. עדיין לא ברור האם בכר יהיה עם הקבוצה ביום שלישי הבא בדרבי בחצי הגמר, הכל כמובן, בכפוף לסיום השבעה של המשפחה. יצוין כי בכר השאיר לעוזריו את ההרכב להערב, שיהיה זהה לזה שניצח בשבוע שעבר את הפועל ב"ש.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו