"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הגרלת ליגת האומות: ישראל עם איסלנד, רוסיה ואלבניה

הגרלה מאתגרת לנבחרת בכחול-לבן, ששובצה לבית 1 בדרג ב' של המפעל ממנו ניתן להשיג שלושה כרטיסים נוספים ליורו 2024 • הקמפיין ייפתח ביוני 22 מיד בסיום העונה בליגות המקומית

,עודכן
0השמעה
נבחרת ישראל. הגרלה מאתגרת, צילום: אלן שיבר

נבחרת ישראל הוגרלה הערב (חמישי) לבית 1 בדרג ב' של ליגת האומות של 22/23, מפעל שממנו ניתן להשיג שלושה כרטיסים נוספים ליורו 2024 שייערך בגרמניה דרך הפלייאוף.

ישראל, שדורגה בקבוצת האיכות השלישית (מתוך ארבע) של דרג ב', הוגרלה בבית יחד עם איסלנד, רוסיה, ואלבניה שכבר שובצה עם ישראל בבית בקמפיין ליגת האומות הקודם ובמוקדמות גביע העולם.

קמפיין ליגת האומות ייפתח ביוני 22 עם ארבעה מחזורים מיד בסיום העונה בליגות המקומית, ושני מחזורי הסיום של השלב המוקדם יערכו בספטמבר.

שחקני נבחרת ישראל. מיד עם סיום העונה,צילום: אודי ציטיאט
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

אם ישראל לא תעפיל לאליפות אירופה מהמוקדמות, היא תקווה לסיים בין 12 הנבחרות עם המאזן הכי טוב בליגת האומות - מבין אלו שלא העפילו ליורו – וכך להתברג בפלייאוף, כפי שקרה בקמפיין הקודם אז הודחו הכחולים-לבנים בפנדלים על ידי סקוטלנד בחצי גמר ליגת האומות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר