לאחר יומיים של שיוטים באליפות העולם בגלישה (גלשני IQFoil) נמצאת הגולשת שחר רשף, ממועדון השייט מכמורת/עמק חפר במקום הרביעי הכללי. רשף סיימה את ששת שיוטי אתמול בעשיריה הראשונה והיא מפגינה יציבות מרשימה, כאשר לפניה עוד יום שיוטים אחד טרם שיוט המדליות, אליו עולות 12 הגולשות המובילות.
נבחרת הנשים בכללותה רושמת תחרות מוצלחת מאוד, עם ארבע גולשות בעשרים הראשונות, כאשר שרון קנטור במקום ה-11, דניאלה פלג במקום ה-15, ומאיה מוריס במקום ה-20.
בגברים המשיך תום ראובני את התחרות הטובה שלו והוא ממוקם במקום התשיעי הכללי. בשיוט השני של אתמול היה ראובני מעורב בהתנגשות, שעכבה אותו וגרמה לכך שסיים את השיוט במקום ה-75 ניקוד השיוט הזה נגרע אמנם ממאזנו (בגלישה נגרע אוטומטית השיוט הגרוע ביותר של כל גולש וציונו לא נחשב), אך הדבר יחייב את ראובני לבצע היום שיוטים טובים על מנת להישאר במיקום גבוה.
כזכור, דגם הפויל החליף את דגם ה RSX, לאחר המשחקים האולימפיים בטוקיו. הפויל הוא סנפיר אשר גורם לגלשן לרחף מעל המים ומאפשר לו להגיע למהירויות של מעל 60 קמ"ש. זו אליפות העולם הראשונה לדגם זה לאחר המשחקים ותחילתו של עידן חדש בגלישה.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
