"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
עדכונים שוטפים

שני שחקני מכבי חיפה הושאלו לקבוצות מליגת העל

ניב גבאי ישחק בעונה הקרובה בעירוני קריית שמונה, גטאצ'ו יבלו בהפועל רמת גן • נדב נידם נמכר ממכבי תל אביב למכבי נתניה

, עודכן
0השמעה

ניב גבאי הושאל לעירוני קריית שמונה

מכבי חיפה הודיעה כי ניב גבאי הושאל לעירוני קריית שמונה לעונה הקרובה. החלוץ, שיחגוג 19 בשבוע הבא, הבקיע שני שערים בליגת העל בעונה החולפת.

14:24

המגן גטאצ'ו יבלו הושאל להפועל רמת גן ממכבי חיפה

הפועל רמת גן ממשיכה החיזוק הסגל, והפעם השאילה ממכבי חיפה את המגן הימני גטאצ'ו יבלו. השחקן בן ה-21 אמר לאחר החתימה: "אני שמח להצטרף להפועל רמת גן. מהרגע הראשון הרגשתי את האמון של אנשי המועדון והרצון שלהם שאהיה חלק מהדרך שנבנית כאן".

נדב נידם חתם במכבי נתניה לשלוש עונות

Full Screen

נדב נידם. נרכש ממכבי תל אביב | מכבי נתניה

כפי פורסם ב"היום", נדב נידם הצטרף למכבי נתניה. הקשר שהיה שייך למכבי תל אביב, נרכש על ידי "היהלומים" וחתם על חוזה לתקופה של שלוש עונות, באמצעות סוכנו עידן בן אבו.

10:36

מיוחד במכביה: שורדי השבי השתתפו במשחק כדורסל

Full Screen

אפיק ניסים ושורדי השבי. אירוע מרגש וראוי | אורן אהרוני

משחק ראווה מיוחד נערך הערב (רביעי) במסגרת אירועי המכביה 2026 ביוזמת הסוכנות היהודית ועמותת להושיט יד, כאשר שורדי שבי, אגדות הכדורסל הישראלי ונציגי יהדות העולם והסוכנות היהודית עלו יחד למגרש הכדורסל במשחק שהוקדש להבעת תודה ליהדות התפוצות על התמיכה שהעניקו לשורדי השבי ולבני משפחותיהם וכן להעברת המסר שמסע השיקום הארוך - רק בתחילתו.

10:08

מלך השערים של מרוקו יחמיץ את המשחק מול צרפת

איסמעיל סאיברי, מלך השערים של נבחרת מרוקו במונדיאל, יחמיץ הערב את משחק רבע הגמר מול נבחרת צרפת הפייבוריטית. החלוץ, שעבר הקיץ מפ.ס.וו איינדהובן לבאיירן מינכן, לא התאושש מהפציעה שספג בדקה ה-22 של שמינית הגמר מול קנדה (0:3 למרוקו), ולמרות הניסיונות להכשירו, הוחלט בנבחרת האפריקנית להשאירו מחוץ לסגל.

כדאי להכיר