"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
עדכונים שוטפים בספורט

שחקן הפועל חולון האריך חוזה לעונה נוספת

יאיר קרביץ ימשיך לשנה שנייה אצל הסגולים אחרי שהאופציה בחוזהו מומשה • ערן גינת בן ה-18 חתם על חוזה מקצועני ראשון • קפטן בני יהודה חתם בהפועל פתח תקווה • אוקלהומה סיטי ואטלנטה הוקס רקמו טרייד ראשון לקיץ ב-NBA

,עודכן
0השמעה

יאיר קרביץ האריך חוזה בהפועל חולון

Full Screen

יאיר קרביץ|ברני ארדוב

הפועל חולון מימשה את האופציה על יאיר קרביץ והוא ימשיך לעונה שנייה במועדון, אחרי שהעמיד ממוצעים של 7.4 נקודות, 3.8 אסיסטים ו-2.9 ריבאונדים למשחק. "מהרגע הראשון התחברתי והרגשתי את העוצמה של המועדון, הקהל והקהילה", אמר.

מכבי תל אביב החתימה את ערן גינת ל-3 שנים

Full Screen

ערן גינת אחרי החתימה|מכבי תל אביב

הקשר בן ה-18, שהצטרף למחלקת הנוער של הצהובים בגיל 13 והתקדם באופן עקבי בקבוצות המחלקה, חתם על חוזה מקצועני ראשון עם אופציה להארכה בשנה נוספת.

קפטן בני יהודה חתם בהפועל פתח תקווה

Full Screen

סתיו ישראלי בראיון מיוחד|אלן שיבר

אחרי 300 שנים ו-100 הופעות במדים הכתומים, המלאבסים מימשו את סעיף השחרור של סתיו ישראלי, שחתם לעונה אחת עם אופציה.

09:00

עונת הטריידים ב-NBA נפתחה

Full Screen

ארון ויגינס עם הכדור|Imagn Images

הטרייד הראשון לקיץ הגיע, והוא הגיעה מצידה של אלופת ה-NBA היוצאת, אוקלהומה סיטי. לפי שאמס צ'ראניה, הת'אנדר שלחו את הגארד ארון ויגינס לאטלנטה הוקס תמורת שתי בחירות סיבוב שני (של אטלנטה ב-2030 והפחות נוחה מבין הוקס/לייקרס ב-2032).

כדאילהכיר