"זה מדהים. דוראנט חזר להיראות כמו MVP"

אחרי ההצגה השנייה מול מילווקי והגריק פריק ובדיוק שנתיים אחרי הפציעה הכואבת, כוכב ברוקלין סוחט מחמאות מכל הליגה • לברון (KD!! אלוהים ישמור!"), מג'יק ("קווין עושה הכל בקלות") וקיירי ("המשחק נהיה איטי עבורו"), התרשמו בענק • "אף קבוצה לא תנצח את ברוקלין", סיכם פי ג'יי וושינגטון

קווין דוראנט חוגג בסיום המשחק מול מילווקי, לפנות בוקר, צילום: אי-פי

ללא ג'יימס הארדן הפצוע, בברוקליו ממש לא התקשו לעלות לפנות בוקר (שלישי) לטפס ליתרון 0:2 נגד מילווקי אחרי ניצחון 86:125 במשחק בו הובילו בשיאו בלא פחות מ-49 (!) נקודות. הפרש. אחרי שהרבע הראשון הסתיים ב-19:36 לביתיים, השיוט נמשך גם ב-36 הדקות הבאות ונעצר רק ב-39 נקודות הבדל.

אז למרות חסרונו של האיש והזקן, הנטס ממשיכים להיראות כמו המועמדת הבכירה לגעת בטבעת הרבה בזכותו של קווין דוראנט, שסיים עוד לילה נוצץ בקריירה והוכיח כי הפציעה הארוכה בהחלט מאחוריו עם 32 נקודות ו-6 אסיסטים בשלושה רבעים, קיירי אירווינג הוסיף 22 ו-6 אסיסטים למנצחת, שתנסה לעלות ל-0:3 במשחק בעוד יומיים במילווקי.

דוראנט עם הארדן. בינתיים מסתדרים, רויטרס

בדיוק שנתיים אחרי הפציעה ההיא והכואבת מאוד במדי גולדן סטייט, דוראנט הצליח להעלים לחלוטין את יאניס אנטטוקומפו, שסיים עם 18 נקודות ו-11 ריבאונדים אבל דייק רק עם 2 מ-7 מהעונשין.

עוד לפני שהמשחק הסתיים, KD התחיל לקבל את מלוא המחמאות. "אחרי שנה בחוץ עם קרע בגיד אכילס, בגיל 32, דוראנט חזר להיראות כמו MVP, כאילו כלום לא קרה. זה פשוט מדהים, הבהיר כתב האתלטיק דייויד אולדריג'. לברון ג'יימס המשיך באותו קו בטוויטר: "KD!! אלוהים ישמור!". מג'יק ג'ונסון צייץ: "הוא עושה את זה כל כך בקלות". פי ג'יי וושינגטון משארלוט, כבר יודע: "אף קבוצה לא תנצח את ברוקלין"

דוראנט עצמו ניסה לשמור על איפוק: "ברור שחשבתי שאחזור לעצמי. זו לא שאלה רצינית. הפציעה שלי היתה בדיוק לפני שנתיים, עכשיו אני חושב על האימון מחר ועל המשחק השלישי שלנו בסדרה".

קיירי אירווינג, שכאמור תרם את חלקו עם 22 נקודות, המשיך להתפעם מהתצוגה של דוראנט: "אני יודע שזה נשמע מטורף, אבל המשחק רק הולך ונעשה איטי יותר עבור KD עם השנים. הוא אפילו יותר טוב מהשנים הקודמות. זה הרי ברור שיש לו מקום של כבוד בדירוג השחקנים הגדולים בהיסטוריה".

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

בצד השני, הגריק פריק לא מתכוון להרים ידיים: "אני מתכוון להמשיך לעשות את מה שאני עושה כל הזמן. אני לא עם הראש למעלה כשאני מנצח ולא בדיכאון אחרי הפסדים. אנחנו נמשיך להאמין בעצמנו ונקווה שזה יספיק לנו למשחק הבא. קווין דוראנט? מדובר באחד הסקוררים הטובים בליגה שלנו, הוא עשה את מה שהוא צריך לעשות".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר