הפועל ירושלים החתימה את כוכב נבחרת הנוער של ישראל

פיינליסטית השנה שעברה הודיעה על צירופו של יונתן קלר, שיושאל למ.כ עוטף דרום • שני המועדונים צפויים להיענש בעקבות התנהגות האוהדים במשחק בבלומפילד • ברוקלין נטס צירפה בטרייד גארד שעשוי להתחרות על הדקות עם בן שרף

יונתן קלר. צילום: FIBA

15:20 | נהוראי יפרח חתם במכבי חיפה ויושאל

הקשר, נהוראי יפרח, חתם היום על חוזה במכבי חיפה לעונה אחת עם אופציה לשתיים נוספות, באמצעות סוכנו, רועי סימוני. יפרח, שסיים שיקום ארוך בליווי צמוד של המועדון, יושאל בעונה הקרובה לנוף הגליל. (ליאב נחמני)

13:00 | הפועל ירושלים החתימה את כוכב נבחרת הנוער

פיינליסטית העונה שעברה הודיעה על החתמתו של יונתן קלר לארבע שנים ועל השאלתו בעונה הקרובה למ.כ עוטף דרום מהליגה הלאומית. הרכז בן ה-18 גדל בהפועל עמק חפר ונחשב לאחד הכשרונות המבטיחים של הנבחרות הצעירות בשנים האחרונות. באליפות אירופה לקדטים ב-2023 הרשים קלר עם ממוצעים של 16.7 נק׳ לצד 4.4 אסיסטים. באליפות אירופה האחרונה לנוער המשיך לבלוט עם 11.7 נק׳ ו-4.3 אסיסטים. (תומר גבעתי)

9:15 | הפועל תל אביב ובית"ר ירושלים לדין

הפועל תל אביב ובית"ר ירושלים יעמדו לדין בגין אירועי המשחק ביניהן אמש. הסעיף החמור ביותר שייכנס בדו"ח שיועבר לתובע גלעד ברגמן, הוא התפרצות אוהדים לשדה המשחק, בעיקר לאחר שער הניצחון שהבקיעו האדומים בתוספת הזמן. אלא שזה רק אירוע אחד בין שלל אירועים. הפועל תל אביב תספוג קנס גבוה על כך שהמשחק הופסק פעמיים עקב הדלקת אבוקות שהושלכו לדשא וכך גם בית"ר. (ליאב נחמני)

אוהדי הפועל תל אביב, צילום: אלן שיבר

7:10 | גארד חדש בברוקלין נטס

ברוקלין נטס, קבוצתם של בן שרף ודני וולף, השלימה טרייד עם אטלנטה הוקס שבמסגרתו קיבלה את הגארד בן ה-21 קובי באפקין. השחקן שמסוגל לשחק בשתי העמדות בקו האחורי נבחר במקום ה-15 בדראפט 2023 על ידי ההוקס, ובשנתיים ערך 27 הופעות בלבד שבהן קלע 5 נקודות בממוצע. הוא עשוי להתחרות על הדקות עם בן שרף. ההוקס לא קיבלו שחקן או נכסי דראפט בתמורה, אך המהלך פינה עבורם כסף ומקום בסגל לביצוע מהלכים נוספים.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאי להכיר