"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

עולם הספורט נפרד בכאב משירי, כפיר ואריאל ביבס: "אלה רגעים שהנשימה נעתקת בכאב גדול"

ערן ושי זהבי, גילי ורמוט, איציק זוהר, צופית גרנט ושגיא מוקי - כולם הביעו את כאבם עת "הג'ינג'ים" הובאו לקבורה, ביום הקשה כל כך: "לפלח את השמיים, להרעיד את האדמה"

,עודכן
0השמעה
המונים בלוויית בני משפחת ביבס. צילום: קונטקט

מדינה שלמה בוכה עם משפחת ביבס, כשהמונים ליוו בדרכם האחרונה את האם שירי והבנים הקטנים אריאל וכפיר. שלטים, דגלים ובלוני באטמן שמזוהים עם ילדי המשפחה שימשו כתפאורה, והכל מנסים לנחם - כולל עולם הספורט.

איציק זוהר, שהאקסית שלו מיטל אדרי הגיעה למסע ההלוויה, שיתף מתחושותיו על האסון: "אלה רגעים שהנשימה נעתקת בכאב גדול". ערן ושי זהבי מסרו: זה יום מאוד קשוח. כוחינו באחדותינו".

שי וערן זהבי. מסר של אחדות,צילום: גדעון מרקוביץ

צופית גרנט, גרושתו של אברהם גרנט מסרה: ״בא לי לפלח את השמיים. לזעזע את העולם, להרעיד את האדמה של הנבלים האלה. אני רוצה לדרוש דין, רוצה ממשלה שתקח אחריות, שלא תפקיר. הלב שלי מכווץ".

גילי ורמוט כדורגלן העבר אמר: "אני רואה את כל העם מלווה את שירי והילדים. איזה אסון קרה לנו. חייב להיות פה טוב יותר". אשתו של מאמן בית"ר ירושלים ברק יצחקי, ספיר, מסרה: "זה יום כל כך עצוב עבור העם שלנו. הלב מתכווץ. יהי זכרם ברוך".

שגיא מוקי ואשתו טלי. מזועזע כאבא לשניים,צילום: מתוך אינסטגרם

"האכזריות שברה אותי"

הג'ודוקא והמדילסט האולימפי שגיא מוקי הרחיב בדבריו: "הלב שלי מרוסק מהימים האחרונים. הזוועות שחמאס ביצעו במשפחת ביבס בלתי נתפסות. שירי, אריאל וכפיר הקטן נחטפו מביתם בניר עוז ב-7 באוקטובר 2023, והפכו לסמל של כאב ואובדן. הידיעה על רציחתם האכזרית בשבי חמאס שברה אותי.

"אין מילים שיכולות לתאר את הכאב והזעם על מעשים כה בלתי אנושיים. העולם חייב לדעת, להבין, ולא לשכוח. הסיפור של משפחת ביבס לא יכול להיעלם - אסור שזה יהפוך לעוד כותרת שנשכחת.

"כיום, כאבא לשניים בעצמי, אני לא יכול להפסיק לחשוב עליהם, על ההורים, על התינוק. מהמקום הזה, מצאתי את עצמי מזיל דמעה לא פעם ולא פעמיים. הכאב בלתי נסבל. אסור לנו לשתוק. אסור לנו לשכוח".

שירי, כפיר ואריאל ביבס,צילום: ללא
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר