אופירה אסייג. צילום: סתיו נטף

פרסום ראשון: איומים על חייה של אופירה אסייג

ל"ישראל היום" נודע כי אשת הספורט והמגישה רישתה את ביתה במצלמות אבטחה נוספות בעקבות דיווחי המשטרה • תגובתה: "הבית מאובטח ברמה הגבוהה ביותר"

פרסום ראשון. אשת התקשורת והספורט, אופירה אסייג, שנמצאת כרגע בארצות הברית, רישתה את ביתה בישראל במצלמות אבטחה נוספות טרם יצאה מהארץ, זאת בעקבות דיווחים מהמשטרה על איומים על חייה וחיי משפחתה.

מנור סולומון והספר האישי שלו בתיאלנד %2F%2F אור גפן

אופירה אסייג, שמגישה את התוכנית "אופירה וברקו" בקשת 12, מתבטאת בחודשים האחרונים בחריפות רבה נגד הרפורמה המשפטית ונגד צעדי הממשלה. בעבר אף בוצעה גניבה בביתה, ומאז תוגברו אמצעי השמירה.

אסייג שוהה בניו יורק ברגעים אלה בעקבות ילדיה, שנסעו למחנה קיץ לחודש כמדי שנה. המגישה עלתה על טיסה מישראל על מנת לאסוף אותם ולהתאחד אחרי חודש.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

אסייג מסרה בתגובה לידיעה: "הבית מאובטח ברמה הגבוהה ביותר מכל כיוון ומכל זווית, פלוס שני כלבי שמירה ענקיים".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...