תחזיקו חזק: לאופירה אסייג יש "ערוץ חדשות חדש"
כמו לא מעט גולשים וסלבס, שהתייאשו מהטוויטר, מגישת הספורט והאקטואליה, גם הצטרפה לטרנד החדש - רשת ה- Threads • וכן, יש לה גם מה להגיד על השיחה בין ביבי וביידן
,עודכן

עם מסרים לביבי וביידן. אופירה אסייג לא נרגעת, וכעת היא פתחה לעצמה פלטפורמה חדשה על מנת להראות לכולם מה היא באמת חושבת.
רשת ה- Threadsממשיכה לתפוס תאוצה בקרב ידוענים וסלבס ועכשיו הגיעה תורה של מגישת הספורט והאקטואליה, שגם הצטרפה לטרנד החדש, שכידוע מנסה להתחרות בטוויטר.

אופירה, שצברה במספר ימים בודדים 11 אלף עוקבים, נותנת את דעותיה כמובן על הנושאים הכי אקטואליים שבחדשות.
יש לה מה לומר על השיחות בין ביידן לביבי ("כל מה שאתם שומעים זה חארטה״), וגם תוהה לגבי ההיעדרות הממושכת של מוישי קליינרמן ("הוא נעדר כבר 479 ימים, אבל מי סופר״). אז חשבתם שהמחאות בחוץ עושות המון מהומה? לא כמו ה- Threads של אופירה אסייג או כמו שהיא קוראת לו - "ערוץ החדשות החדש שלה".
