"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
75 רגעי הספורט שכל ישראלי צריך להכיר: הפועל גליל עליון "גונבת" את האליפות למכבי תל אביב
23 אליפויות רצופות היו לצהובים, עד שהגיעה החבורה מהצפון, שהייתה הראשונה גם שלוקחת את התואר לתל אביבות • בחצי היא הדיחה את מכבי בסדרה דרמטית שנגמרה רק ב-2:3, ובגמר חגגה על הפועל עם 1:3 ומשחק הכרעה בכפר בלום
דורון שפר מניף את צלחת האליפות| צילום: משה שי
75 לישראל

75 רגעי הספורט שכל ישראלי צריך להכיר: הפועל גליל עליון "גונבת" את האליפות למכבי תל אביב

23 אליפויות רצופות היו לצהובים, עד שהגיעה החבורה מהצפון, שהייתה הראשונה גם שלוקחת את התואר לתל אביבות • בחצי היא הדיחה את מכבי בסדרה דרמטית שנגמרה רק ב-2:3, ובגמר חגגה על הפועל עם 1:3 ומשחק הכרעה בכפר בלום

,עודכן
0השמעה

מי?הפועל גליל עליון

מה?זכתה באליפות המדינה בכדורסל אחרי ניצחון 1:3 בגמר על הפועל תל אביב ו-2:3 בחצי על מכבי תל אביב. הצהובים נעצרים אחרי 23 אליפויות רצופות.

מתי?עונת 1992/93

איפה?אולם כפר בלום

רעידת אדמה בכדורסל הישראלי, כאשר מכבי תל אביב מאבדת את האליפות לראשונה אחרי 23 שנה. מי שלקחה ממנה את התואר הייתה הפועל גליל עליון שזכתה בתואר לראשונה בתולדותיה.

זו הייתה עונה קסומה של הקבוצה הצפונית שזכתה לכינוי ״עונת הדובדבנים״. על המלאכה ניצח המאמן פיני גרשון, שכבר באימון הראשון אמר לשחקנים המופתעים שזו המטרה שלו. המאמן פיזר לאורך כל העונה הצהרות מפוצצות ועמד בכולן.

גליל שיחקה כדורסל מבריק, שעליו ניצח דורון שפר ואיתו בראד ליף, אנדרו קנדי ומייק גיבסון. סדרת חצי גמר הפלייאוף נגד מכבי תל אביב הגיעה למשחק חמישי בכפר בלום, שבו הצפוניים ניצחו 80:88 ומכבי איבדה את התואר. בסדרת הגמר מול הפועל תל אביב, הביתיות הייתה של האדומים, אבל גליל ניצחה במשחק הראשון באוסישקין והמשיכה לניצחון 1:3 בסדרה וזכייה מדהימה בתואר האליפות.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

לרשימה המלאה>>

באנר ספורט לרגעי הספורט
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו