"ההופעה של ג'ארל מרטין ניצחה לנו את המשחק. מדובר בווינר"
אחרי הניצחון הגדול על אולימפיאקוס, במכבי תל אביב החמיאו לפורוורד, שסוף סוף סיפק את הסחורה: "זאת הסיבה שהוא כאן" • מרטין: "הכל התחבר לי – חיכיתי הרבה זמן למשחק כזה" • ג'ון דיברתולמיאו סיכם עוד קאמבק: "לא חושב שמדובר באיזה קסם"
, עודכן
0השמעה
מכבי תל אביב שבה אתמול (שלישי) למסלול הניצחונות ביורוליג כשגברה על אולימפיאקוס בהיכל 84:90 ועל הדרך קטעה רצף של שלושה הפסדים. זה קרה לא מעט בזכות התעלות מרשימה של ג'ארל מרטין, שרשם את משחקו הטוב ביותר העונה, במסגרת רבע רביעי חד צדדי (15:27).
הצהובים היו בפיגור רוב דקות ההתמודדות ואף נקלעו לפיגור דו ספרתי במחצית השנייה אך תמיכת הקהל הביתי לצד המשחק נפלא בהגנה ורבע אחרון יוצא דופן החזירו אותה למסלול הניצחונות עם וי ביתי מרשים מול אחת מבכירות היבשת הישנה.
"אני שמח על הניצחון וגאה בשחקנים שמצאו את הדרך להילחם ולהישאר במשחק הזה בשבוע קשה מאוד עם לוח זמנים צפוף שאנחנו עוברים. שיחקנו נגד קבוצה טובה מאוד, קבוצה שיודעת איך לשחק, נמצאת ביחד כבר תקופה עם אותו המאמן והשלד. היו לנו עליות וירידות, אבל בסוף לא יכולנו לעשות את זה בלי הקהל, זה היה מאוד מיוחד", ציין בסיום מאמן מכבי תל אביב עודד קטש.
בקבוצה החמיאו לג'ארל מרטין שעלה הספסל לאחר תקופה לא טובה ורשם את משחקו הטוב ביותר העונה עם 13 נקודות, 5 כדורים חוזרים ומדד פלוס מינוס של +16 (הגבוה בקבוצה בצוותא עם ג'ון דיברתולומיאו) ב-16 דקות משחק בלבד. "ההופעה של ג'ארל ניצחה את המשחק. הוא רשם את משחקו הטוב ביותר העונה בשני צדי המגרש - הגנה והתקפה. הוא חלק משמעותי בשבילנו בקבוצה. מרטין הוא ווינר, זאת הסיבה שהוא כאן", החמיא בסיום ווייד בולדווין לחברו.
"הרגשתי נהדר באופן אישי אך השגנו את הניצחון וזאת המטרה העיקרית. חיכיתי הרבה זמן למשחק כמו זה שהכל יתחבר לי ברגע שאקבל את ההזדמנות ואני שמח שזה קרה. אנחנו מקצועניים ולכן עלינו להיות מוכנים ברגע שקוראים לנו וזה מה שעשיתי", ציין מרטין.
כפי שעשה בתחילת השבוע מול הפועל תל אביב גם הפעם היה ג'ון דיברתולמיאו שינה לעודד קטש את המשחק מהספסל עם 11 נקודות ו-7 כדורים חוזרים. "אני חושב שכשחקן אתה תמיד צריך להיות מוכן לעלות לשחק וזה מה שעשיתי. אני לא חושב שזה קסם, אני פשוט תמיד משחק הכי חזק שאני יכול. אין לי קצה של אימון או משחק, אני תמיד נותן 100% מעצמי", סיכם הקפטן הצהוב.
לאחר המשחק החלו הצהובים בהכנות למשחק היורוליג הבא שלהם, כבר מחר, אז יתארחו בבלגרד אצל הכוכב האדום המתחדשת של דושקו איבנוביץ' למשחק חוץ מסקרן.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו