"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

אכזבה גדולה: שגיא מוקי הפסיד בקרב הראשון והודח מאליפות העולם

אלוף העולם מ-2019, הרים ידיים לאחר שספג עונש משולש מול הקוריאני לי ג'ונווין כבר בסיבוב השני • כרם פרימו וגילי שריר הודחו בשמינית הגמר • עדיין אין מדליה למשלחת הישראלית

,עודכן
0השמעה
שגיא מוקי מאוכזב. הודח כבר בסיבוב הראשון

אליפות העולם בג'ודו, הנערכת בטשקנט בירת אוזבקיסטן, יצאה הבוקר (ראשון) לדרך, בהשתתפות שלושה ישראלים.

ביום התחרות הרביעי, העיניים היו נשואות לאלוף העולם מ-2019, שגיא מוקי (עד 81 ק"ג), שבשנה האחרונה לא הצליח לעמוד על הפודיום.

כבר בקרב הראשון שלו בסיבוב השני אליו העפיל אוטומטית, מוקי פגש את הקוריאני לי ג'ונווין, אלוף גראנד סלאם מונגוליה המדורג 13 בעולם, שהוציא בניקוד זהב עונש שלישי והדיח את הישראלי. אכזבה ענקית למוקי, שאורז מזוודות מוקדם מהצפוי.

שגיא מוקי בפעולה. הודח כבר בסיבוב הראשון,צילום: אורן אהרוני

כרם פרימו הצעירה (17), סגנית אלופת העולם לנוער מהשנה שעברה, פגשה בקרב הראשון את המונגולית בולד גנקצ'יק (11 בעולם), כשהישראלית חילצה ממנה עונש אחרי עונש, כאשר השלישי הגיע בתוך ניקוד הזהב, שהעלה אותה לסיבוב השני.

פרימו פגשה בקרב הבא את אשמיגול קוילובה הקזחית, אלופת אסיה לנוער, שספגה שלושה עונשים מהירים, כשהשלישי הגיע 1:20 דקות לסיום הזמן, מה שהעלה את פרימו לשמינית הגמר.

כרם פרימו (בכחול), הבוקר. עלתה לסיבוב השני,

בנוסף, במשקל עד 63 ק"ג, תשתתף מדליסטית הארד מאליפות אירופה והמדורגת עשירית בעלום, גילי שריר, כשגם היא עלתה ישירות לסיבוב השני.

בקרב הבא, פגשה פרימו את לוסי רנשאל הבריטית המדורגת כיום במקום הראשון בעולם, אלופת אירופה מתל אביב 2018, שהשיגה על הישראלית עונש שלישי, בתוך ניקוד הזהב והדיחה את הישראלית מהאליפות.

כרם פרימו (בכחול), הבוקר. עלתה לסיבוב השני,צילום: אורן אהרוני

גילי שריר (עד 63 ק"ג), מדליסטית הארד מאליפות אירופה והמדורגת עשירית בעלום, גם עלתה ישירות לסיבוב השני, כשהיא פתחה מול הספרדייה שריי פדילה גוררו (59 בעולם). לאחר שלוח התוצאות היה מאופס בתום 4 הדקות הראשונות, הקרב נכנס לניקוד זהב, שם השיגה הישראלית עונש שלישי מיריבתה, ועלתה לשמינית הגמר.

גילי שריר בפעולה,צילום: אורן אהרוני
israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות

שריר פגשה בקרב הבא, את רנטה זכובה הצ'כית, אלופת אירופה לנוער לפני שנתיים, שהשיגה וואזארי מול הישראלית והדיחה גם אותה מהאליפות.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר