במקביל להתפתחויות סביב מכירת בית"ר ירושלים לידי ברק אברמוב, הצהובים שחורים עובדים מאחורי הקלעים על חיזוק הקבוצה, כאשר המטרה היא להחתים בתקופה הקרובה בין 4 ל-6 שחקנים חדשים, כאשר מתוכם לפחות שלושה שחקנים יהיו זרים.
ל-'ישראל היום' נודע לראשונה כי הצהובים שחורים סימנו את הקשר האחורי תמיר גלזר, ששיחק בשנה שעברה בהפועל חדרה אבל שייך למכבי תל אביב. השחקן עדיין מבוקש בחדרה אבל ההערכות הן שהוא יעדיף להגיע לקבוצה בסדר גודל של בית"ר, במיוחד אם העברת הבעלות תקרה.
הירושלמים מאוד רוצים לראות את השחקן מגיע לבית וגן, ומקווים שמכבי לא תערים עליהם קשיים בנושא. ייתכן כי העסקה תהיה עסקת השאלה עם אופציית רכישה בסיום העונה. בבית"ר גם בדקו על קשר אחר של מכבי ת"א, עידו שחר, אבל הוא לא יגיע.
בנוסף, אברמוב מתכנן להחתים 3 שחקנים זרים - בלם, שחקן כנף וכנראה חלוץ. דנילו אספרייה, הקיצוני ששיחק אשתקד בב"ש, הוא אחד המועמדים. כמו כן, כפי שפורסם לראשונה ב-'ישראל היום', המאמן יוסי אבוקסיס לא מוותר על הבלם אוראל דגני, שלפני מספר שבועות קיבל הודעה לחפש קבוצה חדשה, ואם אברמוב ירכוש את הקבוצה הוא אמור להמשיך.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו