"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הרבנות דורשת בתוקף: שיר אלמליח ומייקל שוב נאלצים להתגרש

שלושה חודשים אחרי שילדה את בנה השני ומעל לשנה לאחר הגירושין, הדוגמנית תאלץ שוב להתייצב על מדרגות הרבנות עם אבי שני ילדיה, הפעם בעקבות הליך הלכתי מחייב • כל ההסברים בפנים

,עודכן
0השמעה
שיר אלמליח ומייקל זנזורי, צילום: עידן חסון

כדאי שתשפשפו חזק עיניים כי זה לא חלום.הדוגמנית שיר אלמליח, גרושתו של הכדורגלן בדימוס אלרואי כהן (זוכרים?) וגם של איש העסקים מייקל זנזורי, שוב החליטה להפריד כוחות.

התבלבלתם? אז תרשו לנו להסביר. אחרי תקופת אלרואי כהן, אלמליח אמרה "איי דו" למייקל זנזורי איתו הביאה לעולם את בנה הבכור רפאל, אבל הקשר לא צלח והשניים התגרשו כבר לפני כשנתיים. עם הזמן, השניים הצליחו להדהים את הסובבים אותם כשהחליטו להביא ילד נוסף יחדיו עוד בעודם גרושים, אח לרפאל שנולד רק לפני מספר חודשים.

שני בנים מהגרוש מייקל,צילום: גורן ליובונצ'יץ
שיר אלמליח. תנסו לעצור אותה,צילום: אינסטגרם

כעת מסתבר שהשניים יאלצו להתגרש בשנית כי להלכה חוקים משלה: כאשר בני זוג שהתגרשו חזרו להיות ביחד ביחסים אינטימיים עליהם לבצע הליך הקרוי "גט לחומרה".

ולהלן ההסבר:על פי ההלכה כאשר זוג גרוש מקיים יחסי מין לאחר הגירושים, הם נחשבים שוב לנשואים ולכן אלמליח וזנזורי יאלצו שוב להתייצב על מדרגות הרבנות. פעם שלישית גלידה? תחליטו אתם.

israelhayom

הכתבות ועידכוני הספורט החמים אצלך בטלגרם

להצטרפות
שיר אלמליח. ריטואל חוזר,צילום: שוקה כהן
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר