"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
שיתוף כתבה
"חשבתי לפגוע בעצמי": ים רפאלי מגיע ל"החופרת"
הזמר המצליח מספר למה הוא התקשה להשתתף ב"אקס פקטור", מדוע אביו יצר אצלו משברי אמון וגם על האלימות שחווה בצעירותו
הזמר ים רפאלי מתארח ב"החופרת"
האזינו

"חשבתי לפגוע בעצמי": ים רפאלי מגיע ל"החופרת"

הזמר המצליח מספר למה הוא התקשה להשתתף ב"אקס פקטור", מדוע אביו יצר אצלו משברי אמון וגם על האלימות שחווה בצעירותו

,עודכן
0השמעה

כשמאחוריו כמה וכמה להיטים, הזמר ים רפאלי, שפרץ ב"אקס פקטור", הגיע ל"החופרת" וסיפר על הריאליטי ("לא הייתי בשל לשום דבר, הייתי במים העמוקים של עצמי"), על המוות של אמו ועל היום שבו אביו זרק אותו מהבית ("זה יצר אצלי משברי אמון, כעסתי נורא").

הוא גם סיפר על האלימות ועל הטראומות שחווה כצעיר בלי שורשים ("היו לי המון מחשבות אפלות ורעות, חשבתי על לפגוע בעצמי") וגם על היחסים החמים עם הסוכנת שלו רונית ארבל ועם עברי לידר. הוא גם דיבר על המחזמר "הלהקה", על האהבה הגדולה של חייו וגם – האם הוא עונה כשמתחילים איתו באינסטגרם?

"חשבתי לפגוע בעצמי": ים רפאלי מגיע ל"החופרת"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו