המועדון הפסיד שותף טוב | היום

"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

המועדון הפסיד שותף טוב

, עודכן

דבש, הכל דבש. פתאום הכל נהדר. שני הצדדים מברכים ומודים אחד לשני. ממש אידיליה. עד מוצאי שבת הם היו אויבים מהסוג המר ביותר. "כץ יהיה אורח כבוד בהיכל נוקיה", אמר אתמול דיוויד פדרמן כאילו מוחקים משקעים קשים בשנייה.

זה לא עבד מהתחלה, פשוט בחודשים האחרונים זה פרץ החוצה. כץ לא היה אף פעם חלק מהחבורה ותמיד הרגיש לא מוערך ולא משותף. במכבי ת"א לא אהבו שהאיש מאמריקה בא ומשיא עצות ומעביר ביקורת.

עכשיו, כשהכל נגמר, יש למכבי בעיה. אין יותר שעיר לעזאזל להפיל עליו את התיק. כעת נראה באיזו הרמוניה יעבדו במועדון שבשנה האחרונה הוציא מתוכו גם את מוני פנאן.

אני בטוח שבמועדון משחררים אנחת רווחה, אבל אולי כדאי שיבדקו למה מכבי כל הזמן בכותרות - בצד הלא נכון. זה הרי החל עוד לפני פרשת כץ. עכשיו נראה אם הוא באמת היה הבעיה של המועדון.

תגידו תודה לדוד מאמריקה. רענן כץ היה שותף טוב ונוח. הוא תמיד שילם בזמן - ובמזומן. אפילו כשהאוהדים, אותם אלה שאמרו שישרקו לו בוז כשיגיע להיכל נוקיה, פנו אליו לעזרה כספית באירוע שאירגנו - הוא נענה מיד. לפני ארבע שנים התברר לעמותת האוהדים שהיא בגירעון של 20 אלף שקלים. כץ הוציא המחאה וכיסה את החוב וכתוספת הוסיף עוד 5,000 דולר לקניית אביזרי עידוד.

אסור לשכוח שכץ עזר למכבי לבצע את השדרוג בתקציב בשנים האחרונות. כשהגיע, היא היתה קבוצה של 10 מיליון דולר. בעונה שעברה תקציבה עמד על 25 מיליון דולר. כשרצו להוציא כספים לחזק את הקבוצה במהירות ולתקן טעויות - כץ תמיד נענה בחיוב.

עתה השאלה אם רענן כץ לא יהפוך ל"פרשן לענייני מכבי ת"א". כשהוא בחוץ, כל פיפס ותקלה, כל הפסד - והטלפון שלו במיאמי יצלצל כדי לשמוע את דעתו. אם יאמר מה שהוא חושב, הוא כבר "לא יהיה אורח כבוד בהיכל נוקיה".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

אבי סגל

פרשן כדורסל

מסקר את תחום הכדורסל ב"ישראל היום" מאז 2007. מתמחה בליגת העל, ביורוליג וביורוקאפ. נשוי ואב לשניים. "הסקופ הראשון שלי היה בשנות ה-90 בעיתון 'חדשות'. זה היה ראיון בלעדי שעשה המון רעש, עם דורון ג׳מצ׳י בזמן שהיה במו״מ להארכת חוזה עם מכבי תל אביב".

כדאי להכיר