"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

רייאנאיר לאילת: בעיקר לתיירים

,עודכן

החלטתה של חברת הלואוקוסט האירית הבינלאומית, ראיינאייר (Rayanair) לטוס לאילת מ-3 יעדים במזרח אירופה: בודפשט, קראקוב וקובנה היא בשורה משמחת, קודם כל לאילת.

על פי הערכת החברה, הקווים החדשים אמורים להביא לאילת כ-40,000 תיירים שיכניסו לעיר כ-20 מיליון דולר לשנה – תוספת הכנסה מבורכת בתקופה לא פשוטה. יתרה מזו, החלטת ראיינאייר מנגישה את אילת לקהלים חדשים, לאו דווקא ממקורות התיירות הקלאסיים, אבל בהחלט מתאימים לסגנון ולאופי של האטרקציות המרכזיות שלה: מזג אוויר וים. הטיסות אמורות להתחיל בנובמבר, ובעונה הזאת הטמפרטורה באירופה צונחת. בעוד קראקוב מתכוננת לשלג – באילת אפשר להשתזף על שפת הים.

הבשורה הגדולה, לכאורה, היא המחיר: מחיר הבסיס (לכיוון אחד) מתחיל ב-29.99 דולר, וזו באמת אופציה זולה, גם אם התוספות – כמו מזוודה, מושב שמור וכו' – מעלים את המחיר בפועל. האופציה הזו מתאימה לפרופיל התייר המזרח אירופי הממוצע, שלא מתאפיין דווקא בעודף מזומנים, וסוגרת חבילה אטרקטיבית: גם מזג אוויר, גם ים וגם מחיר נוח.

לעומת זאת, עבור התייר הישראלי, האפשרות ליהנות מהמחיר המוזל של ראיינאייר פחות זמינה. המטוסים נוחתים וממריאים מעובדה – וכדי להגיע לעובדה יש לטוס קודם כל לאילת, ולנסוע כשעה עד השדה וממנו. מחיר הכרטיס מבן גוריון לאילת גבוה או זהה למחיר הטיסה לחו"ל, ולכן פחות סביר שהתייר הישראלי יבחר באופציה הזאת. ייתכן, שחברה ישראלית הטסה לאילת תרים את הכפפה, ותציע כרטיסים משולבים, או שראיינאייר עצמה תבצע נחיתת ביניים בבן גוריון – אבל עד אז, הגעתה של ראיינאייר לאילת היא בשורה טובה בעיקר לתיירים ולאילתים.

ואולם, יש גם היבט לאומי להודעה. ראיינאייר, חברת הלואוקוסט הגדולה באירופה, היא חברה אירית. לצערנו העמוק, האירים החביבים הם מן הדוברים הבולטים ביותר נגד ישראל בפורומים בינלאומיים, רבים תומכים שם בחרם כזה או אחר נגדנו, והם אף יוזמים ומשתתפים בהפגנות אנטי ישראליות. בואה של חברה אירית בסדר גודל כזה לישראל – היא איתות רב ערך שלא כולם באירלנד חושבים אותו דבר, ותרומה לשיפור תדמיתה של ישראל.Rayanair!Fáilte,(ברוכים הבאים!)

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר