"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

לא ראה שינוי לעומת צסק"א שהובסה בת"א

,עודכן

1. מכבי צריכה לקום היום בבוקר ולהרגיש פספוס ענק, כי היה קל יותר לנצח את צסק"א אתמול מאשר לגבור בטופ 16 על הספרדיות או היווניות. אחרי שראינו את קאחה לאבוראל בשבוע שעבר ואת צסק"א אמש, אני מעריך שאם הן ישמרו על רמה דומה, הקבוצה הבאסקית תנצח ברוסיה במחזור האחרון ותוכל לעזור למכבי לסיים במקום השני בזכות הניצחון הגדול בארץ על הרוסים.

2. עם כל הכבוד לרצף הניצחונות של צסק"א, שום דבר לא השתנה מהמשחק פה בסיבוב שעבר. צסק"א עדיין לא ברמה של הטופ ביורוליג, ויותר מאשר שהרוסים ניצחו, מכבי הפסידה.

חובבי המתח והטריוויה ימצאו את התירוצים להפסד של מכבי בסטטיסטיקה, אבל לי מפריעה העובדה שמכבי לא משחקת על פי הפילוסופיה של פיני גרשון. מכבי, שקולעת 80 נקודות בממוצע למשחק ביורוליג, הסתפקה אתמול ב-72 בלבד. נכון שהצהובים איבדו 20 כדורים - חלקם לא מחויבי המציאות בהסתבכויות מיותרות בכדרור - אבל איפה משחק המעבר המפורסם של מכבי, שנעלם לחלוטין? עם גבוהים כמו פישר ולאזמה, שיכולים לרוץ את המגרש, ופורוורדים אתלטיים כמו אנדרסון ואידסון, לא ברור איך ייתכן שמכבי לא רצה למתפרצות. אם אלישי כדיר יכול לסיים מתפרצות בדאנקים, אז למה הגבוהים של מכבי לא? מכבי בלי נקודות קלות שנותנות ביטחון היא לא אותה מכבי. פאסט ברייק במשחק צמוד עם סקור נמוך כמו אתמול היה יכול לעשות את ההבדל.

את הקאמבק שלה לא עשתה מכבי דרך משחק קבוצתי, אלא בזכות יכולות אישיות, ואני בספק אם זה מה שיעשה את פיני מאושר. שלא יספרו לי שהתרגילים מותאמים לחומר השחקנים. כל סגל אפשר לקדם במהלך העונה. כל צוות שחקנים אפשר להכריח לשחק בשיטה שלך.

3. מצד שני, כל קבוצה יריבה רצה למתפרצות על מכבי. מכבי חזרה למשחק מבחינה מקצועית בהרכב של פוינט גארד, ביג מן ושלושה פורוורדים, כשאידסון שיחק בעמדה מספר 4 בהרבה תרגילי התקפה. באותם רגעים נתקלה מכבי בצסק"א פרימיטיבית, שאחרי מהלך אחד בהתקפה כבר מסתפקת באחד על אחד או בהכנסת כדור לקאון.

חסרה לי אתמול סטטיסטיקה מעולם הכדורגל של זמן החזקת כדור. לו היתה כזאת, ניתן היה לראות ששישקאוסקאס ולנגדון כמעט לא שותפו בהתקפות והיו רחוקים מהכדור. בלי לקחת קרדיט מההגנה של מכבי, כדאי להזכיר לפשוטין שבכנפיים משחקים הסקנד גארד והסמול פורוורד מהטובים שיש היום באירופה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר