"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הסנאט האמריקני אישר הצעת חוק בסך 2 טריליון דולר

בתוצאה של 96-0 ההצעה אושרה וכעת הועברה לבית הנבחרים, שם תיערך הצבעה סופית ביום שישי • מדובר בחבילת הסיוע הרחבה בהיסטוריה האמריקנית

,עודכן
ההצבעה עברה ללא מתנגדים // צילום: איי.פי

נגיף הקורונה בארצות הברית:בהחלטה היסטורית, הסנאט האמריקני אישר הלילה (חמישי) פה אחד את הצעת החוק על סך 2 טריליון דולר שנועדהלסייע לעובדיםותעשיות אשר נפגעו מנגיף הקורונה ובמקביל לספק מיליארדי דולרים לרכישת ציוד רפואי כדי להתמודד עם התפשטות הנגיף ברחבי המדינה.

בעקבות ההחלטה, יוזרמו כספים ליותר מ-150 מיליון משקי בית ברחבי ארצות הברית, יוגדרו תוכניות הלוואה לעסקים גדולים וקטנים, יוכנסו כספים לתוכניות אבטלה מסודרות ויכוסו הוצאות בתי החולים.

הצעת החוק הצליחה לאחד גם את הסנאטורים הליברלים והשמרנים ביותר לתמיכה כוללת בהצעת החוק, ולא היו מתנגדים.

מטרת החקיקה היא להציף את הכלכלה ולמנועכאוס פיננסיוהיא נחשבת לצעד חסר תקדים בקנה מידה אמריקני ועולמי, בעוד במקביל מדינות רבות נמצאות בהסגר, עסקים נסגרים ומספר הנדבקים עלה למעלה מ-65 אלף בני אדם ומניין המתים עבר את רף האלף.

בתוך כך, אמש קיים הנשיא האמריקני, דונלד טראמפ, מסיבת עיתונאים בה התייחס להצעת החוק ואמר: "אני מעודד את הסנאט להעביר את החקיקה החיונית הזו ולשלוח אותה עלי לחתימהללא דיחוי. אני אחתום עליה ברגע שתגיע אל שולחני"

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר