"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
האדם שדרס מפגינים בארה"ב: מנהיג ב-KKK
בכירים במשטרת מחוז הנריקו בווירג'ינה טוענים כי הארי רוג'רס המואשם בפגיעה בכוונה תחילה, ונדליזם ותקיפה הוא בכיר בארגון הקו קלוקס קלן
צילום: רויטרס // הארי רוג'רס

האדם שדרס מפגינים בארה"ב: מנהיג ב-KKK

בכירים במשטרת מחוז הנריקו בווירג'ינה טוענים כי הארי רוג'רס המואשם בפגיעה בכוונה תחילה, ונדליזם ותקיפה הוא בכיר בארגון הקו קלוקס קלן

אור קיש
, עודכן

אדם אשר נעצר בחשד שדרס מפגינים שערכו עצרת הזדהות שקטה במחוז הנריקו, הסמוכה לעיר ריצ'מונד בוורג'יניה בתחילת השבוע, הוא מנהיג מוסמך בארגון הקו קלוקס קלן כך דווח הלילה (שלישי)ברשת CNN.

הארי רוג'רס, בן 36, מואשם בניסיון פגיעהבכוונה תחילה, ונדליזם, ותקיפה ונמצא במאסר מאז לכידתו בסיום האירוע בראשון. אמש הוא התייצב בבית המשפט לדיון מקוון ששודר מבית הכלא. הדיון הבא בעניינו נרבע לאמצע חודש אוגוסט.

אירוע הדריסה התרחש בערב ראשון האחרון במהלךעצרת הזדהותשקטה עם מותו של ג'ורג' פלויד. מספר עדים לאירוע דיווחו כי בהמלך ההפגנה רוג'רס הגיע עם רכבו ונסע דרך המפגינים שחסמו את הכביש". לאחר קבלת הדיווח המשטרה המקוית הגיע לזירה ועצרה כאמור את רוג'רס.

עו"ד שאנון טיילור ממחוז הנריקו אמר: "אני אסירת תודה על כך שלא היו נפגעים בנפש כתוצאה מהדריסה, אך הדריסה היא תקיפה לכל דבר. אנונמצה איתואת הדין". בנוסף אמרה כי במהלך חקירתו הודה ר'וג'רס על קשריו עם ארגון ה-KKK ועתה החקירה מתמקדת האם מדובר בפשע שנאה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...