"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"המאדאם של אפשטיין" הורשעה בסיוע לעבריין המין

גיליין מקסוול, בת הזוג לשעבר של עבריין המין ג'פרי אפשטיין, הורשעה על ידי חבר המושבעים האמריקני בסיוע לאפשטיין בחמישה מתוך ששת האישומים שיוחסו לה • בעקבות הרשעתה, היא צפויה לשנים ארוכות בכלא

,עודכן
0השמעה
מקסוול ואפשטיין מתוך הסדרה "הצל של אפשטיין"

גיליין מקסוול, בת זוגו לשעבר של עבריין המין ג'פרי אפשטיין, הורשעה הלילה (חמישי) בסיוע לאפשטיין להתעלל מינית בנערות צעירות. מקסוול הורשעה על ידי חבר המושבעים בן 12 איש, בחמישה מתוך ששת האישומים שיוחסו לה.

מקסוול, שכונתה "המאדאם של אפשטיין", הורשעה בסרסור הקטינה, שינוע קטינה במטרה לסרסר בה למין וכן שלושה סעיפים שונים של קשירת קשר להעלמת עדויות. מקסוול זוכתה מסכים אחד של עידוד קטינה לנסיעה למטרת סרסור לקיום יחסי מין אסורים עם בגיר.

השופטת, אליסון נתן לא קבעה תאריך למתן גזר הדין, ומקסוול יכולה לקבל עונש של עד 65 שנות מאסר בגין מעשיה. מקסוול לא הגיבה באופן בולט להקראת פסק הדין ונותרה לשבת בפנים חתומות. חבר המושבעים שהורכב משישה גברים ושש נשים דן בהחלטה במשך 40 שעות.

התובע הכללי דמיאן וויליאמס אמר בתגובה לפסיקה: "הדרל לצדק הייתה ארוכה מידי, אל בכל זאת הצדק נעשה היום. אני רוצה לשבח את אומץ ליבן של הבנות, כיום נשים בוגרות, שיצאו מהצללים אל אולם בית המשפט. אומץ ליבן ומוכנותן לעמוד בפני מי שהתעלל בהן הוא שהביא לתוצאה שנתקבלה היום".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר