"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"לעצור את הסיוע לישראל": המועמד הפרוגרסיבי שניצח במישיגן מסתער על הסנאט

עבדול אל סייד, שניצח בפער זעיר את המועמדת הפרו ישראלית על המינוי הדמוקרטי לסנאט במדינה המתנדנדת, סיפר בראיון ל-NBC כי הוא מתנגד לכל סיוע כלכלי לצבאות זרים • אל סייד כבר קיבל את ברכתו של אובמה ונערך לקרב לא פשוט מול יריב רפובליקני שנתמך על ידי טראמפ

,עודכן
0השמעה
עבדול אל סייד בכינוס בחירות , איי.פי
עבדול אל סייד בכינוס בחירות. צילום: איי.פי

עבדול אל סייד המועמד הפרוגרסיבי שהדהים את המפלגה הדמוקרטיתכשהביסאת המועמדת הפרו ישראלית היילי סטיבנס, חזר על הקו האנטי ישראלי שלו במהלך ראיון לרשת NBC ואמר כי יש לסיים את הסיוע הביטחוני לישראל באופן מוחלט.

עבדול אל-סייד, המועמד האנטי-ישראלי שעשוי להכריע את המאבק בסנאט//רויטרס

"אני אוהב ומעריץ את היהדות ואת העם היהודי, אבל הם לא אותו דבר כמו איפא"ק וישראל. אני רוצה שכספי המסים שלנו יושקעו באספקת בתי ספר טובים, במימון שירותי בריאות, בשיקום הכבישים שלנו כאן במישיגן, במקום שישלחו אותם לחו"ל כדי לסבסד צבאות זרים. זה לא רק ישראל, אגב. זה גם מצרים, וערב הסעודית, וירדן ופקיסטן", אמר אל סייד.

אל-סייד, המועמד הדמוקרטי לסנאט במישיגן, אישר בראיון כי שוחח עם ברק אובמה לאחר ניצחונו בבחירות המקדימות בשבוע שעבר ואמר שהוא מקווה שהנשיא לשעבר יצטרף אליו לקמפיין בסתיו הקרוב. "זו הייתה שיחה חמה ומעוררת השראה באמת", אמר אל-סייד לתוכנית "פגוש את העיתונות" של NBC News על שיחתו עם אובמה.

שחקן החיזוק של ממדאני - הנשיא לשעבר ברק אובמה,צילום: איי.פי

"הייתי אסיר תודה על עצתו", הוסיף. "זה היה מאוד חם, מאוד מזמין, ואני יודע שהוא יודע את התפקיד הקריטי שמישיגן הולכת למלא באחריות [לנשיא דונלד] טראמפ, בניצחון מחדש בסנאט ובבניית העתיד שאנו זקוקים לו". אל סייד שואף להשתמש בלגיטימציה של אובמה בקרב מצביעים ממסדיים יותר שלה מפלגה הדמוקרטית על מנת להוציא אותם להצביע לו בבחירות האמצע. .

עבדול אל־סייד מול היילי סטיבנס,צילום: AP Photo/Kristen Norman

אל-סייד ניצח ביום שלישי בקושי את חברת הקונגרס היילי סטיבנס בפריימריז הדמוקרטיים לסנאט, ובכך פתח סבב חדש של דיאלוג ברמה הלאומית על עתיד המפלגה הדמוקרטית.

אל-סייד, רופא ומנהל מחלקת הבריאות המחוזית לשעבר, ניצח בפריימריז בתמיכתם של כמה דמויות פרוגרסיביות ברמה הלאומית, כולל הסנאטור ברני סנדרס, מוורמונט, חברת הקונגרס אלכסנדריה אוקסיו-קורטז, דמוקרטית מניו יורק, וחבר הקונגרס רו קאנה, דמוקרט מקליפורניה.

טעינו? נתקן!אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר