"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיווח: משפחות חטופים של אזרחי ארה"ב לוחצות על ביידן לנהל מו"מ מנותק מישראל מול חמאס

משפחות החטופים דורשות הסכם חד צדדי ללא מעורבות ישראל • גורמים בממשל אמרו למשפחות שיבחנו "כל אפשרות"

,עודכן
0השמעה
משפחות חטופים בעלי אזרחות אמריקנית בבית הלבן בחודש דצמבר 2023. צילום: AFP

ארצות הברית שוקלת לנהל מו"מ מול חמאס, בתיווך קטאר, לשחרור חטופים בעלי אזרחות אמריקנית. זאת, עקב לחץ של משפחות חטופים בעלי אזרחות אמריקנית - כך על פי דיווח ב-NBC.

הבית הלבן: ביידן זעם על רצח החטופים והדגיש כי מנהיגי חמאס חייבים לתת על כך את הדין,צילום: אי.פי.אי

משפחות החטופים האמריקנים המוחזקים על ידי חמאס לוחצות על הבית הלבן לשקול בכובד ראש הסכם חד-צדדי עם ארגון הטרור, כדי להבטיח את שחרור יקיריהם. האפשרות נבחנת כעת בממשל ביידן, כך לפי חמישה גורמים המעורים בפרטים.

בפגישה שנערכה ביום ראשון עם היועץ לביטחון לאומי ג'ייק סאליבן, לאחר שחמאס הרג שישה חטופים, כולל האמריקאי הרש גולדברג-פולין, קרובי משפחת האמריקאים שנותרו בשבי פנו לממשל בבקשה לשקול אפשרויות להניע מהלכים שאינם כוללים את ישראל. גורמים בממשל אמרו למשפחות שיבחנו "כל אפשרות", אך הסכם עם חמאס שכולל את ישראל נחשב עדיין לגישה הטובה ביותר, אמרו מקורות בנדון.

אביו של הרש גולדברג-פולין ז"ל בהלווייתו,צילום: יונתן זינדל / פלאש 90

הדיונים על הסכם חד-צדדי מתקיימים כאשר קרובי המשפחה וחלק מהגורמים בממשל מאמינים יותר ויותר כי ראש ממשלת ישראל בנימין נתניהו לא יתחייב להסכם הפסקת אש עם חמאס ברצועת עזה בתמורה לשחרור החטופים.

נכון לעכשיו, ארבעה חטופים אמריקנים עדיין מוחזקים על ידי חמאס והאמריקנים מאמינים שהם חיים. בנוסף, פועל הממשל להחזרת גופותיהם של שלושה אחרים הנחשבים על פי ההערכות למתים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר