"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
לראשונה מאז עזב את הבית הלבן: טראמפ שוחח עם בן סלמאן
הנשיא לשעבר קיים שיחה עם יורש העצר הסעודי שתוכנה לא ידוע • ארה"ב הידקה את הקשרים עם ריאד במהלך נשיאותו של טראמפ
הנשיא לשעבר דונלד טראמפ לצד יורש העצר הסעודי בן סלמאן (ארכיון). צילום: רויטרס

לראשונה מאז עזב את הבית הלבן: טראמפ שוחח עם בן סלמאן

הנשיא לשעבר קיים שיחה עם יורש העצר הסעודי שתוכנה לא ידוע • ארה"ב הידקה את הקשרים עם ריאד במהלך נשיאותו של טראמפ

אריאל כהנאנטע בר
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

המועמד הרפובליקני לנשיאות ארה"ב דונלד טראמפ שוחח לאחרונה עם יורש העצר הסעודי מוחמד בן סלמאן, כך דיווח אמש ה"ניו יורק טיימס". לא ידוע במה דנו טראמפ והנסיך, המכונה MBS, והאם זו הייתה השיחה הראשונה שלהם מאז שטראמפ, שהיה נשיא בין 2017 ל-2021, עזב את תפקידו.

בראיון שהעניקטראמפ לישראל היום הוא אמר כי לאחר סיום המלחמה ישראל צריכה לחתור לשלום. "אתם צריכים לסיים, לעשות את העבודה ולהתקדם לשלום. אתם צריכים להמשיך לחיים נורמליים עבור ישראל ועבור כל האחרים", אמר טראמפ.

נשיא ארה"ב לשעבר בראיון ל"ישראל היום"

במהלך כהונתו של טראמפ, וושינגטון וריאד התקרבו באופן חסר תקדים, זאת למרו תביקורת בפנימית בארצות הברית על התנהלות המשטר בסעודיה ורצח העיתונאי ג'מאל חשוקג'י על ידי המודיעים הסעודי בטורקיה.

אתמול נודע כי היועת לביטחון לאומי, ג'ייק סוליבאן, לא ייסע לפגישה בערב הסעודית בשל פציעה שספג. היחסים של ממשל ביידן עם הסעודים ידעו בעיקר מורדות וריאד אף הפגינה קרירות כלפי וושינגטו כשסירבה להגדיל את תפוקת הנפט במטרה לסייע בהורדת מחירו בעקבו תהפלישה הרוסית לאוקראינה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...