"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיווחים בסוריה: "ישראל תקפה מטרה צבאית באזור קוניטרה"

בסוכנות הידיעות הסורית SANA דווח כי טיל ישראלי פגע לפני זמן קצר במחסן באזור קוניטרה שסמוך לגבול ישראל • עוד פורסם כי אין נפגעים, אך נזק כבד נגרם למקום • טרם ברור מה היעד שהותקף • צה"ל לא הגיב לדיווח

,עודכן
צילום: אייל מרגולין/ג'יני // הגבול הסורי באזור קוניטרה (אילוסטרציה)

סוכנות הידיעות הסורית דיווחה היום (חמישי) בצהריים על תקיפה ישראלית באמצעות טיל באזור תל ברגה שבפרבר המערבי של קוניטרה. על פי אותם דיווחים אין נפגעים בתקיפה, אך נזק כבד נגרם לרכוש במקום. נכון לשעה זו לא ידועים פרטים נוספים על אודות התקיפה, ומדובר צה"ל טרם נמסרה תגובה.

המרכז הסורי לזכויות אדם דיווח כי ישראל תקפה אתרים בקוניטרה שבוע לאחר התקיפה בתל אל-חארה, שבה נהרגו עשרה אנשים השייכים למיליציות השיעיות הנאמנות למשטר אסד.

כזכור, ביוני האחרון, בעקבות ירי שתי רקטות מסוריה לאזור החרמון, תקפו מטוסי קרב ומסוקי קרב של צה"ל יעדים צבאיים ששייכים לצבא סוריה, ובהם שתי סוללות ארטילריה, עמדות תצפית ומודיעין בחזית רמת הגולן, וסוללת הגנה אווירית מסוג SA-2. במהלך התקיפה הופעלה מערכת הגנה אווירית של צה"ל בעקבות ירי סורי נגד מטוסים. לא זוהו נפילות בשטח ישראל.

מצה"ל נמסר אז: "אנו רואים במשטר הסורי אחראי לכל הפעולות נגד ישראל משטח סוריה, ונפעל באופן תקיף כנגד כל פעולה משטחה. צה"ל ימשיך לפעול כנגד כל ניסיון לפגוע באזרחי ישראל ובשטחה, ומחויב להגן על ביטחונם".

עוד בנושא:

יבוא מעזה: חיילי אסד שיגרו בלוני תבערה לעבר שטחי המורדים

נחשף: גנרל איראני חוסל בסוריה

סוריה: "מערכות ההגנה האווירית הופעלו"

מקור ערבי טוען: זה האתר שהופצץ בסוריה

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר