"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

סעודיה: רוצחיו של חשוקג'י לא יוצאו להורג

עונשם של חמישה מחברי החוליה שהרגה את העיתונאי, שביקר את השלטון בריאד, הומתק ל-20 שנות מאסר • חשוקג'י נרצח בשגרירות הסעודית באיסטנבול

,עודכן
העיתונאי הסעודי ג'מאל חשוקג'י, צילום: אי.אף.פי

בית משפט סעודי ביטל את גזר דין המוותשהוטלעל חמישה מתוך שמונה מורשעים בהריגתו של העיתונאי הסעודי ג'מאל חשוקג'י. השמונה, שזהותם לא פורסמה על ידי הרשויות הסעודיות, קיבלו עונשים הנעים בין 7 ל-20 שנים בכלא.

חשוקג'י,עיתונאי סעודיבכיר שהפך למבקר של יורש העצר, מוחמד בן סלמן, עבר להתגורר בטורקיה ופרסם מאמרים בעיתון "וושינגטון פוסט" שהעבירו ביקורת על בן סלמן והרפורמות שלו. הוא נרצח לפני כשנתיים כאשר הגיע לקונסוליה הסעודית באיסטנבול לחדש את דרכונו.



המודיעין הטורקי שהאזין למתרחש בקונסוליה פרסם את החשדות ותמונות ממצלמות מעקב שהוצבו באיזור הקונסוליה ותיעדו, בין השאר, את ניסיונות הטיוח.

ארגוני ביון מערביים, כולל ה-CIA האמריקני, קבעו כי הרצח בוצע בהוראתו של יורש העצר הסעודי מה שהוביל לפגיעה במעמדו הבינלאומי ולהחרמתו על ידי מדינות רבות.

במסגרת מאמציו לפייס את מבקריו הוחלט להעמיד לדין את השמונה. בסוף השנה שעברה חמישה נידונו למוות אך כעת עונשם הומתק ל-20 שנות מעצר.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר