מועצת השלום של עזה תקפה היום (חמישי) בפוסט ב-X את המשט לעזה: "'המשט' שהיה בדרכו לעזה הוא ספינת אהבה של אנשים שלא יודעים דבר על מצבם של העזתים. הם סוחרים בסבלם של אנשים כדי לבנות את הפרופילים שלהם ברשתות החברתיות".
הגוף שהוקם במסגרת תוכנית הממשל האמריקני טען בהודעה כי "מאז הפסקת האש האחרונה באוקטובר, מועצת השלום הגבירה באופן משמעותי את התמיכה באנשי עזה. סיוע המזון מגיע לפי 3 יותר אנשים מאשר בעבר. גניבת הסיוע של חמאס הצטמצמה מ-90% לפחות מ-1%. על פי האו"ם, התזונה השתפרה באופן דרמטי".
פעילים מהמשט לעזה מבלים על הספינות הישראליות אחרי שהועברו אליהן \\ ללא קרדיט
לדברי המועצה, "כעת אנחנו עובדים קשה על השלב הקריטי הבא של שיקום עזה - להשלים את התהליך שבו חמאס מוציא את נשקו מכלל פעולה ומאפשר לממשלה חדשה שתוביל את הפיתוח מחדש של האזור מוכה המלחמה הזה. זה יאפשר לנו להאיץ את הסיוע ואת הלידה מחדש של עזה". הכוונה היא לכניסת ועדת הטכנוקרטים המזוהה עם הרשות הפלסטינית, שהיו"ר שלה, עלי שעת', הודיע על קבלת אישור עקרוני ומוכנות להתחיל מיידית בעבודה.
במועצת השלום הוסיפו: "למי שבאמת רוצים לסייע לעזה, הנה הצעה - השתמשו בכל ההשפעה שיש לכם כדי להמשיך להפעיל לחץ על חמאס כדי שימלא את חובותיו לסלול את הדרך לקהילות שהוא הרס. אם ברצונכם לתרום לשיקום, אנחנו נקבל בברכה תמיכה דרך ערוצים הומניטאריים שמנהלים תיאום עם מועצת השלום, האו"ם והבנק העולמי, כך שהתרומה שלכם תגיע לאלה שזקוקים לעזרתנו".
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
![[object Object]](/wp-content/uploads/2021/01/27/08/מורידים.-נכנסים.-מתאהבים.-דף-כתבה-מובייל.png)