"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

הכומר הלבנוני שנהרג, האצבע המאשימה לחיזבאללה - ומודעת האבל של מטולה

פייר אל-ראעי נהרג בתקרית בכפר אל-קליעה מאש צה"ל • בכיר לבנוני אשם את ארגון הטרור השיעי שהסתנן לאזור: "הוביל לתקיפות הישראליות" • בעיירה מהצד הישראלי של הגבול, שבה מתגוררים יוצאי צד"ל, הביעו תנחומים

,עודכן
0השמעה
פייר א-ראעי, הכומר שנהרג בלבנון. צילום: רשתות ערביות

מועצת מטולה פרסמה היום (שלישי) מודעת אבל בעקבותמותו של כומר נוצרי לבנוני שנהרג מאש צה"ל.

צה"ל תקף מפקדות של חיזבאללה במרחב הכפר ממנו בוצעו שיגורים לעבר שטח הארץ // דובר צה"ל

ראש מועצת הכפר אל-קליעה בדרום לבנון, חנא ד'אהר, דיווח אתמול על מותו של כומר הקהילה הנוצרית, פייר אל-ראעי, בתקרית שבה נפצעו מספר תושבים.

בהודעה של המועצה נכתב: "המועצה המקומית מטולה, משתתפת בצער בני העדה הנוצרית על מותו של הכומר המרוני פייר אל-ראעי מהכפר אל-קליעה שבדרום לבנון. הכומר נהרג במהלך חילופי אש באזור בעת שהגיע לסייע לפצועים בבית בכפר. המועצה המקומית מטולה מביעה תנחומים ומשתתפת בצערם של תושבינו בני העדה הנוצרית ומייחלת לימים של שקט ביטחון ושלום באזורינו".

קשרים חמים. מטולה בתצפית מדרום לבנון סמוך לגבול,צילום: רויטרס

בעבר ראש מועצת מטולה, דוד אזולאי, שלח גם פניות לכפרים השכנים למטולה והציע שהילדים ייפגשו למשחק כדורגל. במטולה מתגוררים מספר יוצאי צד"ל , חלקם מהכפר אל-קליעה ובני משפחתם עדיין גרים בכפרים הנוצרים בדרום לבנון.

"אנשי חיזבאללה הסתננו"

לפי דיווחים בלבנון, הכומר נהרג כתוצאה מירי של פגז טנק. בעקבות כך, יו"ר מפלגת "הכוחות הלבנוניים" הנוצרית סמיר ג'עג'ע הפנה אצבע מאשימה לחיזבאללה וקרא לצבא הלבנוני לפעול נגד נוכחות ארגון הטרור בכפרים בדרום המדינה.

"מה שקרה בכפר אל-קליעה היום הוא בלתי מקובל לחלוטין", הצהיר ג'עג'ע, "אנשי חיזבאללה הסתננו לכפר, מה שהוביל לתקיפות ישראליות עליו, להרס נרחב ולמותו של הכומר פייר א-ראעי".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר