"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

דיווח: המורדים הסורים בפאתי העיר חמה

המורדים מתקדמים אל עבר העיר הרביעית בגודלה במדינה • צבא אסד עדיין שולט בחמה • הבוקר דווח שצבא אסד הצליח להשתלט מחדש על הכפר חנאסר בדרום-מזרח מחוז חמה

,עודכן
0השמעה
מתקפת המורדים בסוריה. צילום: AFP

כמעט שבוע חלף מאז פתחו המורדים האסלאמיסטים במתקפה בצפון סוריה, ששיאה בכיבוש העיר חלב. כעת, המורדים מתקדמים אל חמה - העיר הרביעית בגודלה במדינה.

מפת השליטה בסוריה, 30.11.24. ,צילום: ללא

המרכז הסורי לזכויות אדם המזוהה עם האופוזיציה למשטר אסד: "המורדים הסורים נמצאים במרחק של לפחות חמישה קילומטרים מהעיר חמה. צבא אסד עדיין שולט בעיר".

סוכנות הידיעות הטורקית מדווחת שהמורדים נמצאים במרחק של שישה קילומטרים מחמה. הם השתלטו כבר על 18 כפרים ועיירות ומתקדמים בשלושה צירים שונים לעבר העיר.

המורדים הסורים בדרך לחמה // רשתות ערביות

בתוך כך, המרכז הסורי לזכויות אדם דיווח כי צבא אסד הצליח להשתלט מחדש על הכפר חנאסר בדרום-מזרח מחוז חמה. בימים האחרונים תועדו שם עשרות חיילים של משטר אסד שנשבו בידי המורדים האסלאמיסטים.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר