"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

שר החוץ הסעודי: ייתכן ונחתום על הסכם הגנה עם ארה"ב עוד לפני הבחירות

בן פרחאן מבהיר: לא כל ההסכמים עם וושינגטון קשורים לנורמליזציה עם ישראל • הוא גם האשים את ישראל בכישלון לביצוע עסקת חטופים: "המגעים להפסקת אש בעזה קרסו שוב ושוב בגלל דרישות חדשות של ישראל"

,עודכן
0השמעה
פייסל בן פרחאן אל סעוד, שר החוץ הסעודי. צילום: אי.אפ.פי

שר החוץ הסעודי פייסל בן פרחאן אמר היום (חמישי) כי אם ארה"ב וסעודיה יגיעו להסכמה על כל הנושאים, ייתכן והם יחתמו על חוזה הגנה עוד לפני הבחירות לנשיאות ארה"ב באמצע השבוע.

טראמפ והאריס. חוזה הגנה בין ארה"ב לסעודיה עוד לפני הבחירות בארה"ב?,צילום: אי.פי

עם זאת, הדגיש כי לא כל ההסכמים הבילטרליים המתגבשים קשורים ישירות לנורמליזציה עם ישראל.

בנוגע למדינה הפלשתינית, נקט בן פרחאן עמדה ברורה וחד-משמעית. "הקמת מדינה פלשתינית", אמר, "קשורה לעקרונות החוץ הבינלאומי ולא להכרה על ידי ישראל".

בהתייחסו למשא ומתן על הפסקת האש בעזה, מתח השר הסעודי ביקורת חריפה על ישראל. "להבנתי," אמר, "המגעים להפסקת אש בעזה קרסו שוב ושוב בגלל דרישות חדשות של ישראל".

פעילות כוחות צה"ל בעזה,צילום: דובר צה"ל

נקודה מעניינת נוספת עלתה בדבריו על היחסים עם איראן. בן פרחאן דיווח כי איראן עצמה אמרה לו שהמשך מעגל ההסלמה האזורית אינו בעניינה. יתרה מזאת, הוא הדגיש כי היחסים בין סעודיה לאיראן "מתקדמים לכיוון הנכון", אם כי הם מורכבים בשל הדינמיקה האזורית.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר