"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"ההלם שאחרי האופוריה": כותרות העיתונים בעולם הערבי חגגו את המתקפה האיראנית

כצפוי, העיתונים האיראניים שמחים לאיד ומתארים את המתקפה במונחים של "יום הנקמה" ופגיעה ב"לב השטן" • הכותרת בעיתון הנפוץ "א-נאהר" מדגישה: "איראן מבינה את הזעם של הציר ומגיבה במתקפה הנרחבת ביותר של טילים על ישראל"

,עודכן
0השמעה
מתקפת הטילים השנייה של איראן נגד ישראל מסוקרת בעיתונות הערבית. צילום: רשתות ערביות

העיתונות במזרח התיכון הגיבה היום למתקפת הטילים השנייה של איראןנגד ישראל. כצפוי, העיתונים האיראניים שמחים לאיד ומתארים את המתקפה במונחים של "יום הנקמה" ופגיעה ב"לב השטן".

ההרס שנגרם למבנים בהוד השרון בעקבות המתקפה האיראנית // עיריית הוד השרון

בלבנון: העיתון "אל-אחבאר" המקורב לחיזבאללה מכנה את המתקפה "ההלם שאחרי האופוריה", כלומר לאחר חיסול נסראללה. מנגד, הכותרת בעיתון הנפוץ "א-נאהר" מדגישה: "איראן מבינה את הזעם של הציר (כלומר, של השלוחות שלה במזה"ת) ומגיבה במתקפה הנרחבת ביותר של טילים על ישראל". רמז לביקורת של תומכי חיזבאללה נגד טהרן על נטישת הארגון.

מתארים את המתקפה במונחים של "יום הנקמה" ופגיעה ב"לב השטן",צילום: רשתות ערביות

בסעודיה: העיתון "א-שרק אל-אווסט" צופה לבאות עם "איראן נוקמת... וישראל מתחייבת שיהיו השלכות". העיתון "עוכאט'" מצטרף אליו עם "איראן משגרת עשרות רקטות לעבר ישראל, תל אביב מתחייבת להגיב קשה".

באחד העיתונים נכתב כי "איראן מבינה את הזעם של הציר",צילום: רשתות ערביות

כאמור, בצה"ל הודו היום כי היו פגיעות בבסיסים במהלך המתקפה האיראנית, אך הן לא היו משמעותיות ולא פגעו בכשירות. לא נגרם נזק לחיל האוויר, לכלי הטיס או לאזרחים במהלך התקיפות, בעוד מערכות ההגנה פעלו בהצלחה מרשימה. במקביל, שני בכירים בחיזבאללה חוסלו בדאחייה שבלבנון, וצה"ל המשיך בפעולות סיכול אמל"ח במוקדים אסטרטגיים בסוריה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר