"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X
מהדקים קשרים

משרד ההגנה הרוסי: עובדים על הסכם נרחב עם איראן

מוסקבה וטהרן מעמיקות עוד יותר את שיתוף הפעולה • בנובמבר האחרון הודיעה טהרן כי הושלמו הסידורים לקליטת מטוסי קרב רוסיים מתקדמים • כ-60% מההשקעות הזרות ברפובליקה האסלאמית מגיעים ממוסקבה

,עודכן
0השמעה
מטוסי Su-35 מלווים את פוטין במהלך טיסתו לאמירויות. בקרוב באיראן?. צילום: אי.פי.אי

רוסיה ואיראן מתכוננות לחתום על "הסכם בילטרלי נרחב", כך הודיע היום משרד ההגנה במוסקבה.

בסיס חיל האוויר התת-קרקעי הסודי של איראן| תסנים

שר ההגנה הרוסי, סרגיי שויגו, שוחח מוקדם יותר היום עם מקבילו האיראני, מוחמד-רזא אשתיאני. לפי הודעת המשרד, השניים "דנו בשיתוף פעולה צבאי-טכנולוגי ובשאלות של ביטחון אזורי".

טהרן היא אחת מספקיות הנשק של מוסקבה. החל מ-2022 העבירה הרפובליקה האסלאמית לרוסיה כטב"מים תוקפים מסוג שאהד-131 ושאהד-136, ששימשו לתקיפת אוקראינה. בשנה שעברה הוקם ברוסיה גם מפעל לייצור כטב"מים מהדגמים האמורים.

נשיא רוסיה פוטין מארח את נשיא איראן ראיסי בקרמלין, בחודש שעבר,צילום: אי.פי.אי

בסוף נובמבר האחרוןהודיעהאיראן כי הושלמו הסידורים לקליטת מטוסי קרב רוסיים מתקדמים מסוג סוחוי-35. לחיל האוויר של איראן יש צי מיושן למדי של מטוסים סובייטיים, וכן מטוסים אמריקנים מיושנים שנרכשו לפני המהפכה ב-1979. "התוכנות הושלמו לקליטה של Su-35, מסוקי Mi-28 ומטוסי אימון ותקיפה מדגם Yak-130", אמר לסוכנות הידיעות האיראנית תסנים סגן שר ההגנה, מהדי פרחי.

רוסיה היא המשקיעה הגדולה ביותר בכלכלה האיראנית. לפי נתוני משרד הכלכלה בטהרן, 4 מיליארד דולר הושקעו ברפובליקה האסלאמית – כ-60% מהם הגיעו ממוסקבה.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר