"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

ארדואן הודיע: נתניהו יבקר בטורקיה בחודשיים הקרובים

נשיא טורקיה אמר לכלי תקשורת בשפה הטורקית כי ידון עם ראש הממשלה על קידוחי הגז בים התיכון • ארדואן הודיע כי יגיע לביקור גומלין בישראל

,עודכן
0השמעה
ארדואן ונתניהו בימים טובים יותר (ארכיון). צילום: אבי אוחיון /לע"מ

נשיא טורקיה, רג'יפ טאיפ ארדואן, הודיע כי ראש הממשלה, בנימין נתניהו, יבקר בטורקיה במהלך חודש אוקטובר או נובמבר, כך דיווח הבוקר העיתון הטורקי "דיילי סבאח".

על פי הדיווח, נתניהו צפוי לבקר באנקרה וידון עם ארדואן, בין היתר, בקידוחי גז בים התיכון ופרויקטים משותפים בתחום האנרגיה. בנוסף, הנשיא הטורקי הודיע כי יגיע בעצמו לביקור בישראל, אך מועד הביקור לא נמסר. ממשרד ראש הממשלה לא נתקבלה תגובה על הודעת ארדואן.

ראש הממשלה בנימין נתניהו נפגש בשבוע שעבר עם נשיא טורקיה רג'יפ טייפ ארדואן בשולי עצרת האו"ם בניו יורק. השנייםהיו אמורים להיפגשלפני כחודשיים באיסטנבול, אך בשלאשפוזו של נתניהובבית החולים, הפגישה נדחתה. בלשכת ארדואן אז הודיעו כי השניים צפויים לדון "ביחסים הבילטרליים בין המדינות על כל ממדיהם, ובצעדים לשיפור שיתופי הפעולה".

נשיא טורקיה ארדואן נודע כאחד המבקרים הקשים של ישראל בעבר וניצח על כמה משברים מתוקשרים בין המדינות. עם זאת, בשנתיים האחרונות חל שינוי חלקי ברטוריקה של הנשיא הטורקי כלפי המדינה היהודית, זאת בשאיפה לבסס את מעמדה של טורקיה כמעצמה אזורית באגן הים התיכון.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר