"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

היום
שיתוף כתבה
דיווח: חיילים רוסים הסתתרו במקום הכי גרוע שיכלו למצוא - ונתפסו
לפי דיווח אוקראיני, כמה חיילים שערקו מצבא רוסיה הסתתרו במרתף שמשמש את הקהילה הלהט"בית בחרקיב • המקומיים היכו אותם נמרצות ושבו אותם
מצעד הגאווה בקייב | צילום: AFP
שיקול מוטעה

דיווח: חיילים רוסים הסתתרו במקום הכי גרוע שיכלו למצוא - ונתפסו

לפי דיווח אוקראיני, כמה חיילים שערקו מצבא רוסיה הסתתרו במרתף שמשמש את הקהילה הלהט"בית בחרקיב • המקומיים היכו אותם נמרצות ושבו אותם

נטע ברשליח "היום" לאוקראינה
, עודכן
0

Your browser doesn’t support HTML5 audio

דיווח באוקראינה: עריקים רוסים הסתתרו במרתף של בניין בעיר חרקיב. מה שהם לא ידעו זה שהמקום משמש את חברי הקהילה הגאה בעיר, וכשאלה נתקלו בחיילים הרוסים - הם היכו אותם נמרצות ושבו אותם.

מבחינת החיילים הרוסים, היה זה המקום הגרוע ביותר להתחבא בו, שכן חברי הקהילה הגאה לא ממש אוהבים את הרדיפה של הממשל הרוסי אחר חברי הקהילה הלהט"בית ברוסיה.

פעיל בקהילה הגאה והלוחם האוקראיני ויקטור פיליפנקו, שהעביר את הסיפור לידי "ישראל היום", סיפר: "זו המלחמה שלנו האוקראינים, אך נלחמנו גם כלהט"בים, ואני בטוח שהחברים בחרקיב הבינו את זה. אנו מתמודדים מול אויב הומופובי ועריץ".

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
Load more...