"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

יביס את הסקרים? ר"מ בריטניה הודיע על הקדמת הבחירות

רישי סונאק: הבחירות לפרלמנט יתקיימו כבר בארבעה ביולי • המטרה: לנצל את הירידה בשיעור האינפלציה כדי לפתוח ברגל ימין את הקמפיין נגד הלייבור, המובילה בסקרים

,עודכן
0השמעה
סונאק מכריז על הקדמת הבחירות, הערב. צילום: GettyImages

למקומות, היכון, בחירות: ראש ממשלת בריטניה רישי סונאק מכריז בשעה זו על הקדמת הבחירות לפרלמנט - כבר לארבעה ביולי.

רישי סונאק מכריז על הקדמת הבחירות| רויטרס

הבחירות היו אמורות להתקיים בינואר 2025, ואם לשפוט לפי הסקרים, המפלגה השמרנית, שנמצאת בשלטון כבר 14 שנים, צפויה לנחול בהן תבוסה ללייבור.

סונאק סירב לשתף בתוכניותיו במשך זמן רב, אך נראה שלטעמו הנפילה בשיעור האינפלציה עשויה לשמש כנקודת זינוק טובה לקמפיין בחירות מהיר.

עובדי המשק של דאונינג, 10 מתקינים את הדוכן לנאום של סונאק,צילום: אי.אף.פי

ספק אם ההכרזה תרגש במיוחד את הלייבור. לפי סקר הסקרים של אתר Politico.eu, הלייבור בראשות קיר סטארמר מובילה עם 44% על השמרנים שזוכים ל-23% בלבד.

סטארמר. לפי הסקרים, יהיה ראש הממשלה הבא,צילום: אי.אף.פי

ב-14 שנות השמרנים, בריטניה יצאה מהאיחוד האירופי, התמודדה עם מגיפת הקורונה, עם המלחמה הגדולה באירופה מאז 1945 ועם משבר כלכלי, והחליפה חמישה ראשי ממשלה.

הבחירות יתקיימו, כאמור, בארבעה ביולי, ובהן יאבקו המפלגות על כל אחד מ-650 המושבים, במאמץ להשיג את הרוב הדרוש של 326.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר