שיירת הנשיא ביידן הייתה מעורבת בתאונה; לנשיא ולרעייתו שלום
מכונית התנגשה בשיירה בה נסע נשיא ארה"ב ג'ו ביידן מחוץ למטה קמפיין הבחירות שלו בווילמינגטון שבמדינת דלאוור • על פי הדיווח הנשיא נראה המום • סוכני השירות החשאי שלפו את נשקם על הנהג הפוגע
,עודכן
0השמעה
על פי דיווחים בארה"ב, האבטחה האדוקה שמקיפה אתהנשיא ביידן, נפרצה הלילה לאחר שמכונית התנגשה בחלק מהשיירה הנשיאותית שחנתה בעיר ווילמינגטון שבמדינת דלאוור.
הרכב נכנס ככל הנראה לרחוב שנסגר בזמן שביידן השתתף באירוע הקשור לקמפיין הבחירות שלו. סוכני השירות החשאי שלפו את נשקם על הנהג. הסיבות לתאונה טרם התבררו.
על פי התיאור, הנשיא והגברת הראשונה עשו את דרכם לרכבם בכוונה לצאת מהמטה שנמצא במרכז העיר ווילמינגטון קצת אחרי 20:00 - שעון מקומי. הגברת הראשונה איחלה "חג שמח" לעיתונאים שהמתינו בסמוך, אך בדיוק כשהנשיא יצא מהמבנה, פגעה המכונית באחד מרכבי השטח בשיירה.
על פי עדויות נשמעה חבטה חזקה והנשיא נראה מזועזע.
טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו
