"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

"הנהג הפוגע" - כלב לברדור

כלב שהושאר במשאית חונה נגע בטעות בידית ההילוכים • המשאית החלה בנסיעה ופגעה בעץ וברכב חונה

,עודכן
צילום: טוויטר // הכלב "החשוד" בתאונת המשאית

במשטרת מינסוטה מורגלים לטפל באינספור קריאות על תאונות דרכים בהן מעורבות משאיות ונהגים חסרי אחריות, אך שום דבר לא הכין אותם לתאונה בה גילו כי "הנהג הפוגע" הוא לאחר מאשר – כלב מסוג לברדור רטריבר.

לדברי המשטרה, הכלב שהושאר במשאית הסמי-טריילר בזמן שבעליו קפץ לחנות סמוכה, הזיז בטעות את ידית ההילוכים למצב נסיעה. תוך שניות החלה המשאית לנסוע ועשתה את דרכה מאזור החניה המסחרית עד לתחנת הדלק הקרובה – שם פגעה בעץ וברכב חונה ונעצרה.

צילומים מתוך טוויטר

עובר אורח שצפה במתרחש עלה מיד אל תא הנוסעים שבמשאית על מנת לוודא כי אף אחד לא נפגע מההתנגשות. כשפתח את הדלת, הופתע לגלות שמי שישב על כיסא הנהג היה כלב לברדור פרוותי, שלבטח לא הבין על מה כל המהומה.

למרבה המזל, בתאונה המוזרה לא היו נפגעים. הרשויות במינסוטה, שחקרו את זירת האירוע, הוציאו את המשאית מכלל שימוש.

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר