"ישראל היום" הוא גוף תקשורת שנוסד מתוך האמונה שהציבור הישראלי ראוי לעיתונות טובה יותר, מאוזנת יותר ומדויקת יותר. עיתונות שמדברת ולא צועקת. עיתונות אמינה, אובייקטיבית ועניינית. עיתונות אחרת וללא תשלום. המהדורה המודפסת הראשונה פורסמה ב-30 ביולי 2007, וב-2010 הפך "ישראל היום" לעיתון הישראלי בעל שיעור החשיפה הגבוה ביותר בימי חול. מו"ל העיתון היא ד"ר מרים אדלסון. העורך הראשי הוא עמר לחמנוביץ, והעורך המייסד הוא עמוס רגב. אתרי האינטרנט של "ישראל היום" בעברית ובאנגלית, כמו כן היישומונים (אפליקציות) לאנדרואיד ול-iOS, מציגים חדשות מסביב לשעון, תוכן בלעדי, מבזקים ועדכונים, ניתוחים ופרשנויות, וידיאו, פודקאסטים ושידורים חיים. פלטפורמות הדיגיטל של "ישראל היום" כוללות ערוצי חדשות ודעות, תרבות ובידור, לייף סטייל, טכנולוגיה, ספורט, כלכלה וצרכנות, בריאות, חיילים, אוכל, יהדות, תיירות ורכב. ב-2021 עלו לאוויר האתר החדש והיישומון החדש של "ישראל היום" בעברית, במטרה לספק לגולשים חוויה מהירה, עדכנית, בטוחה ונוחה. תכני המהדורה המודפסת של העיתון זמינים גם באתר, במהדורה יומית מקוונת, ואפשר לקבל אותם גם בניוזלטר. מועדון ההטבות הייחודי "הקליקה של ישראל היום" מציע לגולשי האתר הנחות ומבצעים על מוצרים ושירותים. ישראל היום פתוח להערות, לביקורת ולהצעות לשיפור מקהל הקוראים. פנו אלינו במייל hayom@israelhayom.co.il.

X

טראמפ: "בתוך 48 שעות נקבל החלטה בקשר לסוריה"

נשיא ארה"ב טראמפ שוחח עם ראשי הצבא האמריקני, והדגיש: "כל האופציות על השולחן" • טראמפ הוסיף כי נשיא רוסיה פוטין עלול לשאת באחריות לתקיפה הכימית

,עודכן
יגיע להחלטה עד סוף היום: הנשיא טראמפ// צילום: AFP

החלטה אמריקנית לגבי סוריה ב-48 שעות הקרובות:נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ גינה היום (שני) את המתקפה הכימית על העיירה דומא הנמצאת בפרברי הר'וטה המזרחית של מחוז דמשק. הנשיא תקף את השימוש בנשק בלתי קונבנציונלי נגד האזרחים והמורדים האסלאמיים הנצורים בדומא, ואמר כי יגיע להחלטה על תגובה אפשרית, ככל הנראה במהלך היממה הקרובה. עוד אמר הנשיא טראמפ כי נשיא רוסיה ולדמיר פוטין עלול לשאת באחריות.

בדבריו בפגישת הקבינט של הבית הלבן, אמר נשיא ארצות הברית כי הוא מדבר עם ראשי הצבא ויגיע להחלטה לגבי האחראים למתקפה, בין אם מדובר ברוסיה, במשטר הנשיא הסורי בשאר אל אסד, באיראן או בכולם יחד. נשיא ארה"ב הדגיש כי כל האופציות נלקחות בחשבון.

כזכור, הנשיא גינה ביום ראשון בחריפות את מתקפת הגז הרעיל שלמשטר אסדבעיר דומא מצפון לבירה דמשק. טראמפ איים כי אסד "ישלם מחיר כבד" עבור הטבח הכימי שהותיר כמאתיים הרוגים ומאות נפגעים. הוא אף תקף בזעם את איראן ורוסיה בעמוד הטוויטר שלו, שם כתב כי "איראן ורוסיה תומכות בחיה אסד".

"הרוגים רבים, בהם נשים וילדים,במתקפה כימית חסרת מצפון בסוריה.אזור הזוועה נמצא בסגר ומצור של הצבא הסורי, מה שהופך אותו לחלוטין לא נגיש עבור שאר העולם". כתב הנשיא והוסיף כי, "איראן וסוריה אחראיות על הגיבוי שהן מעניקות לאסד. אסד ישלם מחיר כבד."

If President Obama had crossed his stated Red Line In The Sand, the Syrian disaster would have ended long ago! Animal Assad would have been history!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump)8 באפריל 2018

טראמפ תוקף את אובמה

בנוסף, האשים הנשיא את קודמו בתפקיד, ברק אובמה,באחריות לאסון בסוריה,ואמר כי אילו היה שומר על הקווים האדומים שהציבה ארצות הברית, משטרו של אסד היה כבר היסטוריה.

התקיפה הכימית באמצעות גז כלור מיוחסת לנשיא סוריה בשאר אל-אסד. יותר מ-180 בני אדם, בהם ילדים, נהרגו במהלך מתקפה כימית נרחבת של כוחות המשטר על מובלעת המורדים בעיירה דומא. בתוך כך, בסוכנות הידיעות "רויטרס" דווח כי במוסקבה מכחישים כי המשטר הסורי השתמש בנשק כימי כנגד אזרחים.

העדכונים הכי חמים ישירות לנייד: בואו לעקוב אחרינו גם בערוץ הטלגרם החדש שלנו!

טעינו? נתקן! אם מצאתם טעות בכתבה, נשמח שתשתפו אותנו

כדאילהכיר